nimga
Válasz nimga kommentjére
2015. ápr. 1. 19:48

hmm, az normális, hogy a www.pokerstars.eu oldal se hajlandó bejönni, de ha külföldi proxyn keresztül nézem, akkor meg simán? a www.pokerstars.com-ra meg az aranyos NAV üzenet jön, hogy le van tiltva...

na, egy PS reinstall segített csak, másik könyvtárba - persze kicsit bonyolította a dolgot, hogy installert nem nagyon bírtam leszedni, mivel ps.eu elérhetetlen, proxyn keresztül meg nem akar lejönni az exe

már csak azt lenne jó tudni, mi vágta haza a dolgot, mivel egy külön virtuál win van PS-nek, amiben csak ez van és semmi más, pont azért, hogy ne kavarhasson bele

kry
Válasz Thomasson kommentjére
2015. ápr. 1. 19:54

a mai napon a többi versenyhez is kell a humorérzék, nem csak ehhez. :D

BT86
Válasz kry kommentjére
2015. ápr. 1. 20:17

a mai napon a többi versenyhez is kell a humorérzék, nem csak ehhez. :D

Régebben csak pénz kellett, hogy regisztrálj egy versenyre. Ma már humorérzék is :D

Asa
2015. ápr. 2. 7:44

Sziasztok!

Másnál működik a challenges menü?? Én hiába próbálom megnyitni, nem jön be, csak egy hiba üzenet, hogy az oldal nem elérhető.

lecso10
Válasz Asa kommentjére
2015. ápr. 2. 8:07

Sziasztok!

Másnál működik a challenges menü?? Én hiába próbálom megnyitni, nem jön be, csak egy hiba üzenet, hogy az oldal nem elérhető.

Nekem megy.

Netrol
2015. ápr. 2. 8:29

Kezdi megszokni a szemem az új avatarod! Bár sokszor rá kell még néznem! :D

Szerencsefia
Válasz Asa kommentjére
2015. ápr. 2. 9:23

Sziasztok!

Nekem se ment,de töröltem az előzményeket és utána már jó volt.

Asa
2015. ápr. 2. 9:39

Hmm nem értem akkor mi lehet a gond, két gépről is próbálkoztam. Köszönöm a visszajelzéseket!

Pokermaki84
2015. ápr. 2. 18:18

tud valaki segiteni a pokersts.fr 2 napja nem megy...ado és szarságok miatt mit lehet kezdedni vagy tenni jatszik az PS.fr en valaki ????

cake
Válasz Pokermaki84 kommentjére
2015. ápr. 2. 18:58

tud valaki segiteni a pokersts.fr 2 napja nem megy...ado és szarságok miatt mit lehet kezdedni vagy tenni jatszik az PS.fr en valaki ????

az .eu sem jön be egyeseknél legalábbis

Élő ügyfélszolgálat