na, egy PS reinstall segített csak, másik könyvtárba - persze kicsit bonyolította a dolgot, hogy installert nem nagyon bírtam leszedni, mivel ps.eu elérhetetlen, proxyn keresztül meg nem akar lejönni az exe
már csak azt lenne jó tudni, mi vágta haza a dolgot, mivel egy külön virtuál win van PS-nek, amiben csak ez van és semmi más, pont azért, hogy ne kavarhasson bele
Hello! Segítenél, h pontosan hogy oldottad meg a dolgot? Nálam úgy néz ki most, hogy .eu fut, .fr két napja meghalt, csak a connection-ölés megy végtelenül, supportal váltottam jópár levelet, ajánlottak mindenfélét, portok átállítását stb. de semmi sem segített.
(egyébként a weblapok sem töltenek be azóta, sem az eu sem az fr. Digis netem van)
Nálunk is pont ugyanez.
A .net-es reinstal l1 indítás erejéig segített, de azóta megint nem megy.
Valaki tud valami megoldást?
Itt UPC és megy.
hmm, érdekes ez a cikk - mert kb. pont ekkortól nem megy a PS nálam és nem elérhető a ps.eu sem...
Ez a durva, nem a netadó - A fél országban nincs rtl.hu és közmédia-stream !!444!!!
itt t-home és megy, csak a szokásos szakadozás van. :D vezetékes netnél elég fura ****
.
itt is megy (invitel)
t-home és kifogástalan.
Él még az az eksön, hogy ha elbuksz 10 dollárt a kaszinóban, akkor visszaadják? Esetleg rulettre valami f@sza taktika? :D
Tudja valaki, hogy miért nem látom Cash Game-nél pár preflop és flop all-innál az ellenfél lapját? Vagy csak a végén mutatja meg, vagy ha nyerek, akkor annyit ír, hogy muck, de az előzményekbe meg tudom nézni. Ez normális starsnál, vagy én állítottam valamit el?