L.T.
Válasz Thomasson kommentjére
2015. ápr. 4. 20:44

Hi
Op rendszer csere után belépek és csak játékpénzes számlám van.Hogyan tudom elővarázsolni a dollárjaimat?:-)

power
2015. ápr. 4. 21:21

.eu vagy a .hu oldalról töltsd le a progit ne a .com-ról.

L.T.
Válasz power kommentjére
2015. ápr. 4. 21:23

.eu vagy a .hu oldalról töltsd le a progit ne a .com-ról.

Hát az nem megy sajna :-) Digi végett talán?

Feriboyslimshady
Válasz L.T. kommentjére
2015. ápr. 4. 21:55

megpróbálhatod pl a zenmate nevű bővítményt, vagy a torbrowsert hogy elérhesd a weblapot, utána a kliens már menni fog

vagy mepróbálhatod ezt: https://www.hidemyass.com/proxy
az oldal legalján beírod pokerstars.eu majd katt a "hide my ass" feliratú gombra és be is tölt a weblap

nimga
Válasz L.T. kommentjére
2015. ápr. 4. 23:33

sajna úgy néz ki, diginél valaki megnyomott egy gombot, amit nem kellett volna, azóta nem teljesen kóser a .eu meg a .hu elérése...

digisek eddig annyit válaszoltak, hogy hát a nav blokkolta az oldalt - arra mondjuk nem, hogy eddig miért ment, ha már szeptember óta blokk listán van a .com, a .eu meg a .hu, illetve hogy más szolgáltatóknál meg miért megy

Feriboyslimshady
2015. ápr. 5. 0:46

egyébként a digisek kicsit túlbuzgóak, csak a pokerstars.com van a listán, a .hu meg a .eu az nincs
Blokkolt honlapok

lecso10
Válasz nimga kommentjére
2015. ápr. 5. 7:15

sajna úgy néz ki, diginél valaki megnyomott egy gombot, amit nem kellett volna, azóta nem teljesen kóser a .eu meg a .hu elérése...

digisek eddig annyit válaszoltak, hogy hát a nav blokkolta az oldalt - arra mondjuk nem, hogy eddig miért ment, ha már szeptember óta blokk listán van a .com, a .eu meg a .hu, illetve hogy más szolgáltatóknál meg miért megy

Saját tapasztalat: Felhívni/felkeresni őket és közölni,h amennyiben nem mondják meg MOST,h mikorra lesz orvosolva a probléma, akkor váltasz UPC-re. Nekem fordítva a UPC-nél ez varázsszónak bizonyult és azonnal intézkedtek amikor gondom volt.

lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2015. ápr. 9. 7:20

Hi

Ma kapott egy új frissítést a ps, és nem találom a beállítási lehetőségét annak,hogy egy versenyen az asztalnál jobb fülül kiírja a még játékban lévők számát és az aktuális helyezésemet.
Kivették ezt az opciót szerintetek?

totya0611
Válasz lecso10 kommentjére
2015. ápr. 9. 23:26

Sziasztok!

Egy sajnálatos hiba miatt újra szerettem volna telepíteni a ps-t és nem tudom,esetleg vkinek vmi ötlet

csufi
2015. ápr. 9. 23:43

én kiléptem és nem enged vissza

Élő ügyfélszolgálat