totya0611
Válasz csufi kommentjére
2015. ápr. 9. 23:47

én kiléptem és nem enged vissza

én nem kiléptem hanem újra akartam telepíteni mert kénytelen voltam és beírom a keresőbe a ps.eu és nem tudom letölteni mert nem tölti be az oldalt.

csufi
Válasz totya0611 kommentjére
2015. ápr. 9. 23:53

már délután is szarakodott, mert egy csomó beállításom elment, de már teljesen meghalt pedig csak 2 percre léptem ki, mert átköltöztem volna laptopra

peraspera
Válasz csufi kommentjére
2015. ápr. 10. 0:00

nalam bejon a ps.eu

ha mas nem, tartaleknettel probald betölteni (usb stick v mobillal hotspot)

csufi
Válasz Thomasson kommentjére
2015. ápr. 10. 0:05

semmiről nem megy

dreft100
Válasz csufi kommentjére
2015. ápr. 10. 0:25

Nekem sem megy a PS. T-Home-os vezetékes netem van. Update-elni próbált de nem ment neki,utána néztem,hogy a weboldalakat sem lehet megnyitni.Aztán hidemyass segítségével sikerült megnyitnom a pokerstars.eu oldalt,ahonnan le tudtam tölteni a telepítő fájlt.Viszont amikor azt elindítom,egy hiba üzenet jön ,hogy a pokerstarsinstallEU.exe nem win32 alkalmazás,és leáll az egész....
Na ilyenkor mi van? :) Valaki ötlet,tapasztalat,megoldás?

Na ezt a hsz-t annyiban korrigálnám,hogy utólag vettem észre,hogy a fájl ami "lejött" nulla bájtot foglal,szóval mégsem sikerült akkor leszedni a telepítőt....

totya0611
Válasz dreft100 kommentjére
2015. ápr. 10. 0:43

Nekem sem megy a PS. T-Home-os vezetékes netem van. Update-elni próbált de nem ment neki,utána néztem,hogy a weboldalakat sem lehet megnyitni.Aztán hidemyass segítségével sikerült megnyitnom a pokerstars.eu oldalt,ahonnan le tudtam tölteni a telepítő fájlt.Viszont amikor azt elindítom,egy hiba üzenet jön ,hogy a pokerstarsinstallEU.exe nem win32 alkalmazás,és leáll az egész....
Na ilyenkor mi van? :) Valaki ötlet,tapasztalat,megoldás?

számitögép-helyi lemez (C)-program files-pokerstars.eu és ott azon belül a pokerstars-ra kat ami piros szíves

vinczesz
Válasz dreft100 kommentjére
2015. ápr. 10. 0:50

Nemrég még ment, most úgy néz ki emiatt nem megy:

Mobil alkalmazásból még elindul mobilneten keresztül (T-Mobile), de a T-Home-on az sem.

Update: Csak le kellett írnom és máris megy megint.:)

dreft100
Válasz vinczesz kommentjére
2015. ápr. 10. 1:16

Köszi az infót totya0611!

Pont előtte sikerült egy másik módszerrel belépnem amit itt írt az egyik kolléga pár oldallal visszább,hogy a user.ini fájlból kellett kitörölni egy sort.

Gordon
2015. ápr. 10. 1:43

nekem megy

carloskoz
2015. ápr. 10. 9:14

"Ma kapott egy új frissítést a ps, és nem találom a beállítási lehetőségét annak,hogy egy versenyen az asztalnál jobb fülül kiírja a még játékban lévők számát és az aktuális helyezésemet.
Kivették ezt az opciót szerintetek?"

Nálam is ez történt, de csak simán állítsd vissza az asztal témáját Mercury-re és már ott is van újra.

Élő ügyfélszolgálat