én kiléptem és nem enged vissza
már délután is szarakodott, mert egy csomó beállításom elment, de már teljesen meghalt pedig csak 2 percre léptem ki, mert átköltöztem volna laptopra
nalam bejon a ps.eu
ha mas nem, tartaleknettel probald betölteni (usb stick v mobillal hotspot)
semmiről nem megy
Nekem sem megy a PS. T-Home-os vezetékes netem van. Update-elni próbált de nem ment neki,utána néztem,hogy a weboldalakat sem lehet megnyitni.Aztán hidemyass segítségével sikerült megnyitnom a pokerstars.eu oldalt,ahonnan le tudtam tölteni a telepítő fájlt.Viszont amikor azt elindítom,egy hiba üzenet jön ,hogy a pokerstarsinstallEU.exe nem win32 alkalmazás,és leáll az egész....
Na ilyenkor mi van? :) Valaki ötlet,tapasztalat,megoldás?
Na ezt a hsz-t annyiban korrigálnám,hogy utólag vettem észre,hogy a fájl ami "lejött" nulla bájtot foglal,szóval mégsem sikerült akkor leszedni a telepítőt....
Nekem sem megy a PS. T-Home-os vezetékes netem van. Update-elni próbált de nem ment neki,utána néztem,hogy a weboldalakat sem lehet megnyitni.Aztán hidemyass segítségével sikerült megnyitnom a pokerstars.eu oldalt,ahonnan le tudtam tölteni a telepítő fájlt.Viszont amikor azt elindítom,egy hiba üzenet jön ,hogy a pokerstarsinstallEU.exe nem win32 alkalmazás,és leáll az egész....
Na ilyenkor mi van? :) Valaki ötlet,tapasztalat,megoldás?
Nemrég még ment, most úgy néz ki emiatt nem megy:
Mobil alkalmazásból még elindul mobilneten keresztül (T-Mobile), de a T-Home-on az sem.
Update: Csak le kellett írnom és máris megy megint.:)
Köszi az infót totya0611!
Pont előtte sikerült egy másik módszerrel belépnem amit itt írt az egyik kolléga pár oldallal visszább,hogy a user.ini fájlból kellett kitörölni egy sort.
nekem megy
"Ma kapott egy új frissítést a ps, és nem találom a beállítási lehetőségét annak,hogy egy versenyen az asztalnál jobb fülül kiírja a még játékban lévők számát és az aktuális helyezésemet.
Kivették ezt az opciót szerintetek?"
Nálam is ez történt, de csak simán állítsd vissza az asztal témáját Mercury-re és már ott is van újra.