rubben
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. ápr. 3. 17:22
Arra a kérdésemre szeretnék választ kapni,hogy amikor kiírják a nagy versenysorozatokat és el lehet kezdeni nevezni,akkor hogy hogy tele van görögökkel mindig???Senki más nincs még benevezve,csak kb 20-30 görög színekben játszó playa???
Jókérdés,engem is érdekelne múltkor pld vmi mixed versenyen láttam,hogy 6 reg volt abból 5 görög nemzetiségü
Shokyu
Válasz Thomasson kommentjére
2015. ápr. 3. 17:36
Csak tipp, de úgy tudom, hogy a görögöknél a nap végén a profitból megy az adózás. Viszont ha buyinelve vannak minden szarra, akkor nem lesz látható profit a számlán és nincs mi után adózni. Nem feltétlenül indulnak el a versenyen.
csiga19794
2015. ápr. 3. 17:55
Igen,igen! Valószínűleg igazad van!!!
AllinJoe
Válasz nimga kommentjére
2015. ápr. 4. 12:26
Szia!
Sajnos túl optimista voltam, ugyanis a reinstall segített, de csak egy alkalommal. A következő indításnál ugyanaz a probléma jelentkezett. Illetve a reinstall is csak úgy működött, hogy új könyvtárba raktam, ha a régire telepítettem nem ment.
A lényeg a lényeg, hogy nálam a user.ini-ben lévő [User] résznél van egy RM=0 sor - ha ezt átírtam vagy töröltem, akkor kapásból csatlakozott, de a program újra beleírta az RM=0-t, és nem működött megint.
Illetve írtam a Digi-nek, hogy mégis mi van a ps.eu-val meg ps.hu-val, mert más szolgáltatóknál megy, csak náluk nem. Emellett írtam még a PS-nek is, részletesen leírtam miket tapasztaltam - megköszönték, mondták elemzik, meg javasolták, hogy addig is használjam a www.pokerstars.hu-t meg a .eu-t. Nem teljesen értettem ezt a javaslatot :)
Lehet, hogy összefügg a két dolog, lehet hogy nem, passz... az idő majd begyógyítja a sebeket, vagy valami ilyesmi :)
Hello! Kaptál választ a digi-től? mert én még nem:( Írd már be pls, ha lesz vmi fejlemény, köszi
nimga
Válasz AllinJoe kommentjére
2015. ápr. 4. 13:25
Hello! Kaptál választ a digi-től? mert én még nem:( Írd már be pls, ha lesz vmi fejlemény, köszi
csütörtökön írtam nekik, tegnap este ennyi válasz jött... bár mintha időközben javult volna egy fokkal az elérhetetlenség, mostmár security authentication error-t ír a böngésző :)
"Tisztelt Érdeklődő!
Az Ön által tapasztalt jelenség, továbbításra került illetékes kollégáink felé.
Amennyiben bármilyen jellegű hibát tapasztal,
kérjük hívjon minket a 1272-es telefonszámon (munkatársaink a nap 24 órájában készséggel állnak rendelkezésére), vagy e-mailben a
hibabejelento@digikabel.hu címen.
Köszönjük együttműködését!"
nimga
Válasz AllinJoe kommentjére
2015. ápr. 4. 13:30
hopp, ebben a pillanatban jött egy újabb válasz a digitől - hát, ez nem túl pozitív válasz, illetve furán küldték el a levelet, mert félbeszakad egyszercsak és a tegnap esti levelük jön már csak ezután idézetként:
"
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk a felhasználót, hogy a jelen honlapon közzétett tartalom, mint elektronikus hírközlő hálózat útján közzétett adat ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 90 napos időtartamra elrendelte. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésére tiltott szerencsejáték szervezés miatt került sor. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésének jogalapja a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény 2. § (2) bekezdése, 37. § 14. pontja, illetve 36/G. § (1) bekezdése
2015.04.03. 19:08 keltezéssel, DigiKábel Hibabejelentő írta:
Tisztelt Érdeklődő!
Az Ön által tapasztalt jelenség, továbbításra került illetékes kollégáink felé.
Amennyiben bármilyen jellegű hibát tapasztal,
kérjük hívjon minket a 1272-es telefonszámon (munkatársaink a nap 24 órájában készséggel állnak rendelkezésére), vagy e-mailben a
hibabejelento@digikabel.hu címen.
Köszönjük együttműködését!"
koviii
2015. ápr. 4. 15:22
PS-en létezik arra valami beállítás, hogy a resteal a hívás 2,5x-öse legyen vagy a 4bet a 3bet 2,5x-e?
Sok regnél látom ez kapásból történik, én mindig beírom, nem láttam erre semmi beállítást a tétméretezőben.
TheHUNuT9s
Válasz koviii kommentjére
2015. ápr. 4. 15:39
PS-en létezik arra valami beállítás, hogy a resteal a hívás 2,5x-öse legyen vagy a 4bet a 3bet 2,5x-e?
Sok regnél látom ez kapásból történik, én mindig beírom, nem láttam erre semmi beállítást a tétméretezőben.
naja ez kár hogy nincs benne, hotkey programot használnak
koviii
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2015. ápr. 4. 15:49
naja ez kár hogy nincs benne, hotkey programot használnak
Melyiket érdemes azok közül használni ami ingyes? Minden pókerfajtán ugyanúgy működnek? Jól jönne :D
TheHUNuT9s
Válasz koviii kommentjére
2015. ápr. 4. 16:35
Melyiket érdemes azok közül használni ami ingyes? Minden pókerfajtán ugyanúgy működnek? Jól jönne :D
nem vagyok otthon a témában :( nem vagyok sok asztalos grinder.4asztal mellett betudom pötyögni számokat csak mégis kényelmesebb lenne ha nem kéne :)