suta
Válasz Thomasson kommentjére
2015. dec. 16. 10:24

Önkizárást nem lehet idő előtt felodani!
Ezek a napi kihívások nem igazán nyereségesek!Volt már valaki aki nyert legalább egy pár dolcsit ezeken???

koviii
2015. dec. 16. 11:21

Ezek a mai milestone handek milyen időben vannak?

csiga19794
2015. dec. 16. 11:40

Lehet tudni, hogy milyen napi kihívások lesznek még? Nyilvánosságra hozta ezt a ps?

Annyit tudok,hogy 17-én,ha megnyersz 2db 180mant,akkor sorsoláson veszel részt 50-5000$ közötti összeg lesz.

CsMarc
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. dec. 16. 23:46

Sziasztok!

Mióta felkerült a Windows 10 a gépemre valami miatt nem tudom elindítani a Pokerstars.eu-t, de érdekes módon a honlap sem jön be. Kikapcsoltam a Windows Defendert kis időre, de ez sem segített a problémán.

Valaki találkozott már hasonlóval? Mi lehet a megoldás? Nem cserélem vissza az operációs rendszert, mielőtt valaki ezzel kezdené.

Köszi előre is a válaszokat.

vargepard
2015. dec. 17. 7:40

Nekem is win10 van és hiba nélkül fut rajta a PS, volt nekem is hasonló gondom vele, de megjavult.

CsMarc
Válasz vargepard kommentjére
2015. dec. 17. 9:13

Azt még leírhattad volna, hogy hogyan. Magától? :)

Más tudna esetleg segíteni? Nem szeretném a véletlenre bízni a dolgot.

Köszi.

lecso10
Válasz CsMarc kommentjére
2015. dec. 17. 9:36

Azt még leírhattad volna, hogy hogyan. Magától? :)

Más tudna esetleg segíteni? Nem szeretném a véletlenre bízni a dolgot.

Köszi.

Csak egy ötlet:
Gépház/hálózat és internet/ kapcsold ki a vpn-t.

d-_-b
2015. dec. 17. 12:04

Remember me? :p

Image

Fiatal
Válasz CsMarc kommentjére
2015. dec. 17. 12:36

Sziasztok!

Mióta felkerült a Windows 10 a gépemre valami miatt nem tudom elindítani a Pokerstars.eu-t, de érdekes módon a honlap sem jön be. Kikapcsoltam a Windows Defendert kis időre, de ez sem segített a problémán.

Valaki találkozott már hasonlóval? Mi lehet a megoldás? Nem cserélem vissza az operációs rendszert, mielőtt valaki ezzel kezdené.

Köszi előre is a válaszokat.

Nem hiszem, h a win10-el lenne gond , mert én is letöltöttem pár hete és jelentősen javbult a gépem teljesítménye, gyorsasága.Sztem töltsd újra a klienst esetleg valami tűzfalas gond lehet.

Fiatal
2015. dec. 17. 12:36

A honlap már régóta blokkolva van sztem.

Élő ügyfélszolgálat