RegGeri
Válasz lumpi kommentjére
2015. dec. 19. 17:56

Szia! Először ellenőrizd le, hogy hálózatilag rendben van -e a géped. Aztán próbáld meg a PokerStarsUpdate.exe-t futtatni, mert volt ma egy kliens frissítés. Ha azzal sem jutsz előre, akkor uninstall, és újratelepítéssel próbálkoznék. Ha ezek után sem megy, akkor már az internet szolgáltatóra is kezdenék gyanakodni.

lumpi
Válasz RegGeri kommentjére
2015. dec. 19. 17:58

Szia! Először ellenőrizd le, hogy hálózatilag rendben van -e a géped. Aztán próbáld meg a PokerStarsUpdate.exe-t futtatni, mert volt ma egy kliens frissítés. Ha azzal sem jutsz előre, akkor uninstall, és újratelepítéssel próbálkoznék. Ha ezek után sem megy, akkor már az internet szolgáltatóra is kezdenék gyanakodni.

Üdv!

Próbálkoztam ma már az reinstallal, sajnos sikertelenül. Próbálkozok továbbra is mindennel, köszönöm a gyors választ!

RegGeri
Válasz lumpi kommentjére
2015. dec. 19. 18:06

Akkor esetleg nézd még meg a Tracer.exe-t. Az Advanced menüpont alatt látszanak a PS szerverei, meg az elérhetőségük.

lumpi
Válasz Thomasson kommentjére
2015. dec. 19. 18:21

Sikerült, de attól tartok, hogy csak átmenetileg. Éjszaka volt egy rendszer frissítés (Win7-et használok) és az azelőttire állítottam vissza, így most behozta a klienst. Én csak azt nem értem, ha ezzel volt a baj, akkor még is, hogy lehet az, hogy ma délelőtt még minden oké volt, és délután már nem...? Érdekes... Viszont köszönöm a tippet. :)

lumpi
2015. dec. 19. 18:33

Korai volt az öröm, ismételten letöltöttem a HM2 legújabb frissítését, és utána hal meg rá a kliens... Fogalmam sincs, hogy most mi tévő legyek... Ezek szerint a HM2-nek köze kell lennie ehhez az egészhez, nem?

CsMarc
Válasz lumpi kommentjére
2015. dec. 20. 18:07

Szia!

Nekem ugyanez a problémám van! Újratelepítettem a gépem, de csak átmenetileg működött utána is. Holdem managerre vagy a Windows frissítésre gyanakszom én is. Valakinek sikerült ezt már megoldania?

krumplifej6
2015. dec. 20. 18:17

legújabb Win10 (ver. 1511) + legújabb PT4 + legfrissebb Stars = Tökéletes ergo a HM2-vel van a hiba.

RegGeri
Válasz CsMarc kommentjére
2015. dec. 20. 18:21

Szia!

Nekem ugyanez a problémám van! Újratelepítettem a gépem, de csak átmenetileg működött utána is. Holdem managerre vagy a Windows frissítésre gyanakszom én is. Valakinek sikerült ezt már megoldania?

Hátha ez segít nektek, elég hasonlónak tűnik a ti problémátokhoz:
PS client doesn't work with HM2

krumplifej6
Válasz RegGeri kommentjére
2015. dec. 20. 18:26

Hátha ez segít nektek, elég hasonlónak tűnik a ti problémátokhoz:
PS client doesn't work with HM2

Akartam is írni, hogy volt hasonló probléma PT-vel is, hogy ha ment a tracker, a PS nem volt hajlandó elindulni vagy hibát jelentett és leállt.

CsMarc
Válasz krumplifej6 kommentjére
2015. dec. 20. 18:57

Király vagy, nekem megoldtotta, köszi! Azt tudja még esetleg valaki, hogy a HUD miért nem akar megjelenni?

Élő ügyfélszolgálat