Nem tudom, hogy a sztrájkkal el lehet e érni valamit a PS-nél, mindenesetre mindenkinek kitartást. A lépcsők nekem kifejezetten tetszenek, de lehet csak mert mikrotétes játékos vagyok és igazából nem nagyon érintettek a változások :/ Az alacsonyabb VIP státuszoknak (Silver-gold) lévő freerollok léteznek még? vagy az összeset megszüntették?
Krómnak volt 10000 dolláros (rengeteg indulóval), az ezüst megszűnt. Ebben a sztrájkban azt nem értem, hogy a regulárokat akarták elűzni az új szabályokkal, erre a regulárok sztrájkolni kezdenek (vagyis önként távoznak?) ez a sztrájk hogy lehet hatékony?
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen $1 million dollar spin&go ticketet . Ezt még is hol lehet felhasználni? A ticketeknél irja hogy ronaldo 0,50$ spin& go de nem tudom ellőni sehol.
Pasteboard — Uploaded Image
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen $1 million dollar spin&go ticketet . Ezt még is hol lehet felhasználni? A ticketeknél irja hogy ronaldo 0,50$ spin& go de nem tudom ellőni sehol.
Pasteboard — Uploaded Image
Bevallom én is jobban örültem volna egy Böde ticketnek dehát szegény ember vízzel főz.
Bevallom én is jobban örültem volna egy Böde ticketnek dehát szegény ember vízzel főz.
Starscoin-t valamikor nem számolja, az miért van? Tudja valaki? Általában zoom asztaloknál nem adja
Hali, HUD problémák miatt újra kell raknom a PS-t, de nem tudom, hogy jelenleg honnan lehet letölteni a PokerStars installáló exe-t biztonságosan? Tudna vki segiteni ? Előre is köszönöm.
Starscoin-t valamikor nem számolja, az miért van? Tudja valaki? Általában zoom asztaloknál nem adja
Hali, HUD problémák miatt újra kell raknom a PS-t, de nem tudom, hogy jelenleg honnan lehet letölteni a PokerStars installáló exe-t biztonságosan? Tudna vki segiteni ? Előre is köszönöm.