Strong Teddy
Válasz Thomasson kommentjére
2016. jan. 6. 11:13

Nem tudom, hogy a sztrájkkal el lehet e érni valamit a PS-nél, mindenesetre mindenkinek kitartást. A lépcsők nekem kifejezetten tetszenek, de lehet csak mert mikrotétes játékos vagyok és igazából nem nagyon érintettek a változások :/ Az alacsonyabb VIP státuszoknak (Silver-gold) lévő freerollok léteznek még? vagy az összeset megszüntették?

sztalin
2016. jan. 6. 14:21

Krómnak volt 10000 dolláros (rengeteg indulóval), az ezüst megszűnt. Ebben a sztrájkban azt nem értem, hogy a regulárokat akarták elűzni az új szabályokkal, erre a regulárok sztrájkolni kezdenek (vagyis önként távoznak?) ez a sztrájk hogy lehet hatékony?

zagato
2016. jan. 6. 15:07

Sziasztok!
Kaptam egy ilyen $1 million dollar spin&go ticketet . Ezt még is hol lehet felhasználni? A ticketeknél irja hogy ronaldo 0,50$ spin& go de nem tudom ellőni sehol.

Pasteboard — Uploaded Image

van Gerwen
Válasz zagato kommentjére
2016. jan. 6. 15:13

Sziasztok!
Kaptam egy ilyen $1 million dollar spin&go ticketet . Ezt még is hol lehet felhasználni? A ticketeknél irja hogy ronaldo 0,50$ spin& go de nem tudom ellőni sehol.

Pasteboard — Uploaded Image

Ez lehet azért van, mert Ronaldo sem tudja soha ellőni a sorfal mellett a labdát.

zagato
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. jan. 6. 15:29

Bevallom én is jobban örültem volna egy Böde ticketnek dehát szegény ember vízzel főz.

Strong Teddy
Válasz zagato kommentjére
2016. jan. 6. 17:58

Bevallom én is jobban örültem volna egy Böde ticketnek dehát szegény ember vízzel főz.

Pofára estél mint a zsíroskenyér by Böde Messi :D :D :D

jacsapoker
2016. jan. 6. 18:41

Starscoin-t valamikor nem számolja, az miért van? Tudja valaki? Általában zoom asztaloknál nem adja

gzp74
2016. jan. 6. 19:06

Hali, HUD problémák miatt újra kell raknom a PS-t, de nem tudom, hogy jelenleg honnan lehet letölteni a PokerStars installáló exe-t biztonságosan? Tudna vki segiteni ? Előre is köszönöm.

Jymaster111
Válasz jacsapoker kommentjére
2016. jan. 6. 19:31

Starscoin-t valamikor nem számolja, az miért van? Tudja valaki? Általában zoom asztaloknál nem adja

Ha elérted a következő szintet, akkor kapod meg a starscoint.

shtluck1
Válasz gzp74 kommentjére
2016. jan. 6. 20:28

Hali, HUD problémák miatt újra kell raknom a PS-t, de nem tudom, hogy jelenleg honnan lehet letölteni a PokerStars installáló exe-t biztonságosan? Tudna vki segiteni ? Előre is köszönöm.

Mit értesz az alatt, hogy biztonságosan? A stars oldala nem az?

Élő ügyfélszolgálat