gabaj
Válasz koviii kommentjére
2016. jan. 4. 8:52

Kösz! Már meg is van. Bár csak a minimum emelés helyett tudtam beállítani.

sztalin
Válasz Aenima kommentjére
2016. jan. 4. 14:07

..pedig egyszerű.. Mindenkinek 1 StarsCoin = $0,01-t ér.
Igen, valószínűleg mindenki rosszabbul járt (SN alatti státusznál nem számoltam ki, de elvileg csak Chrome emelkedett picit).

Most valóban egyszerűbb, viszont régen volt az fpp ami mondjuk 1,5 centet ért, ha tournamentekre szateliteztél, volt a reward program ami szintén kb 1,5 cent/vpp de csak ha eleget termeltél (pl. 5000 vpp-ért adott 100 dollárt, 4000-ért csak 50-et), és az fpp-t nem lehetett pénzre váltani csak ennél rosszabbul, kijött úgy 3 centre egy vpp. Most viszont a chrome 2,25 -öt ad csak, a bronz kevesebbet.

Aenima
Válasz koviii kommentjére
2016. jan. 4. 14:25

Köszi, ez elég szomorú. Akkor ha jól értem supernovaként 5,1 starscoin jár egy vppért. Ezt hol írják egyáltalán? Sehol se találtam.

előző hozzászólásomban linkeltem ezt is: https://www.pokerstars2.hu.com/asset...coin-table.pdf

moroska
Válasz Thomasson kommentjére
2016. jan. 4. 19:32

Jó és miért laggol ez a telibekúrt site minden este manapság?! :(
Tiszta ongame már b+!

RVP
2016. jan. 4. 19:47

rohadt g.c.k!! ennyivel kevesebbet adni ugyanannyi melóért!! sztrájk hogy áll? tudja valaki?

Ollie
Válasz kertitorp kommentjére
2016. jan. 4. 22:27

Nemrég volt ilyen gondom. Használd a HM2 egy korábbi verzióját és megoldódik. Én a 8385-ast használom.

PT4-et használok, de sanszos h ez a gond, mivel nemrég töltöttem le az új verziót, ami külön vicces mert PS-en jött fel egy ablak, hogy szigorúan cs a legújabb trackert használhatom és frissítsek...:D

Hogy tudom visszabutítani, vki tud segíteni?:/

koncig
2016. jan. 4. 22:28

Semmit nem ér a sztrájk. A terem azt akarja hogy lépjenek le a megélhetési pokeresek. Erre a megélhetési pokeresek önként nem játszanak. Mint mikor a nő nem akar du..i, és te azzal bünteted hogy megvonod tőle a se..t. Muhahaha :))

rockett
Válasz koncig kommentjére
2016. jan. 5. 0:08

Semmit nem ér a sztrájk. A terem azt akarja hogy lépjenek le a megélhetési pokeresek. Erre a megélhetési pokeresek önként nem játszanak. Mint mikor a nő nem akar du..i, és te azzal bünteted hogy megvonod tőle a se..t. Muhahaha :))

Te meg leléphetnél a fórumról példának okáért. Mindenki nyerne vele. :)

koncig
Válasz rockett kommentjére
2016. jan. 5. 0:37

Ez a valóság, én sem maradtam és nem dugom homokba fejem. Viszont megtisztelő a megjegyzés egy ilyen többdiplomás Úriembertől::)

gabaj
2016. jan. 6. 8:57

A Holdem manager feltétlenül lefagy, vagy ha elég jó a gép, akkor nem? Feltétlenül kell hozzá ssd vagy mi?
És melyik email-címről nem pattannak vissza a starsos emailek?

Élő ügyfélszolgálat