Kösz! Már meg is van. Bár csak a minimum emelés helyett tudtam beállítani.
..pedig egyszerű.. Mindenkinek 1 StarsCoin = $0,01-t ér.
Igen, valószínűleg mindenki rosszabbul járt (SN alatti státusznál nem számoltam ki, de elvileg csak Chrome emelkedett picit).
Köszi, ez elég szomorú. Akkor ha jól értem supernovaként 5,1 starscoin jár egy vppért. Ezt hol írják egyáltalán? Sehol se találtam.
Jó és miért laggol ez a telibekúrt site minden este manapság?! :(
Tiszta ongame már b+!
rohadt g.c.k!! ennyivel kevesebbet adni ugyanannyi melóért!! sztrájk hogy áll? tudja valaki?
Nemrég volt ilyen gondom. Használd a HM2 egy korábbi verzióját és megoldódik. Én a 8385-ast használom.
Semmit nem ér a sztrájk. A terem azt akarja hogy lépjenek le a megélhetési pokeresek. Erre a megélhetési pokeresek önként nem játszanak. Mint mikor a nő nem akar du..i, és te azzal bünteted hogy megvonod tőle a se..t. Muhahaha :))
Semmit nem ér a sztrájk. A terem azt akarja hogy lépjenek le a megélhetési pokeresek. Erre a megélhetési pokeresek önként nem játszanak. Mint mikor a nő nem akar du..i, és te azzal bünteted hogy megvonod tőle a se..t. Muhahaha :))
Ez a valóság, én sem maradtam és nem dugom homokba fejem. Viszont megtisztelő a megjegyzés egy ilyen többdiplomás Úriembertől::)
A Holdem manager feltétlenül lefagy, vagy ha elég jó a gép, akkor nem? Feltétlenül kell hozzá ssd vagy mi?
És melyik email-címről nem pattannak vissza a starsos emailek?