Másnak működik a stars? nekem meg sem nyílik.. rákattintok kiírja, hogy contacting site, majd felugorna a kliens és egyből bezáródik... valakinek volt már ilyen?
Avastot kikapcsoltam ideiglenesen hátha az zárja de nem sajnos
Az is biztos, hogy ezeknek a bónuszoknak a kiszámolásához képest a rakétatudomány smafu, de szinte biztos vagyok benne hogy mindenki rosszabbul járt az új bónuszokkal, van egy másfélszeres szorzó az árakban, plusz eltűnt a reward program is úgy ahogy van akárhogy is számolom, 3 coint kéne adjon 1 vpp-ért már a bronznak is, de nem ad. A 12$-os pólókról ne is beszéljünk.
Másnak működik a stars? nekem meg sem nyílik.. rákattintok kiírja, hogy contacting site, majd felugorna a kliens és egyből bezáródik... valakinek volt már ilyen?
Az is biztos, hogy ezeknek a bónuszoknak a kiszámolásához képest a rakétatudomány smafu, de szinte biztos vagyok benne hogy mindenki rosszabbul járt az új bónuszokkal, van egy másfélszeres szorzó az árakban, plusz eltűnt a reward program is úgy ahogy van akárhogy is számolom, 3 coint kéne adjon 1 vpp-ért már a bronznak is, de nem ad. A 12$-os pólókról ne is beszéljünk.
wow, akk ha jól értelmezem a t$ piac felfog picit pörögni a cg-eseknél :D
Valaki leírná nekem, hogy ha tavaly supernova voltam 100K vpp elérésével, ennek ismételt teljesítése supernovaként kezdve az évet összesen mennyi rakebacket eredményez? Rohadtul nem látom át a leírásukat. A csillagdíjak teljesen elvették?
Stellar Reward-ok és MileStone Reward-ok megszűntek.
Megint 100K VPP-t kell szerezned és kapsz érte 510K StarsCoin-t, amit $5.100-ra válthatsz majd (mindegy milyen egységekben). Ez lesz a RakeBack-ed. Se több, se kevesebb... Ez $1.700-al kevesebb tavalyhoz képest!
(És megszűnt a havi 6.500 VPP termelési kötelezettség, no meg a negyedéves SN Freeroll is.)
Még mindig nem tudom, hogy lehet beállítani, hogy másfél bb-t hívjak. (magyar nyelvű ps-en). Valaki?
Beállítások-Játékmenet-Tétméretező