ehhh kivan a ..om a ps el... 3. helyen voltam persze még sokan voltunk bent kb vagy 600 an nem ez a lényeg
kaptam egy kk-t tessék
No Limit Texas Hold'em Hand, 600/1200, R1V3R5T4R | BOOM! Hand Replayer
"csempe"behúzta Aztán az AK s-t is :(
393. helyen zártad a versenyt. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került 1,22 USD értékű díj.
Gratulálunk!
hahaha ne nekem gratuláljatok osszatok rendesen bmmeg :D
(Y)
Ezt dobd be a badbeat topikba pls!
Moldova slowplay
No Limit Texas Hold'em Hand, 75/150, R1V3R5T4R | BOOM! Hand Replayer
ui.: a hud megy a klienst kellet angolra állítani
ehhh kivan a ..om a ps el... 3. helyen voltam persze még sokan voltunk bent kb vagy 600 an nem ez a lényeg
kaptam egy kk-t tessék
"csempe"behúzta Aztán az AK s-t is :(
393. helyen zártad a versenyt. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került 1,22 USD értékű díj.
Gratulálunk!
hahaha ne nekem gratuláljatok osszatok rendesen bmmeg :D
(Y)
KK-val minek az a hatalmas pre 3bet? 6k-ig, és szépen ki lehet barellezni, flop-turn.
KK-val minek az a hatalmas pre 3bet? 6k-ig, és szépen ki lehet barellezni, flop-turn.
Játssz jól. Ez itt a lényeg, és ne offold szét a topicot, holmi bad beat sztorival.
Valaki nézte a VIP steps challeng-eket??? 3 vagy 10 VIP step-et kell teljesíteni 14 nap alatt és foscoint lehet nyerni. Viszont sehol nem láttam kiírva milyen százalékban osztják szét "random" a foscoint 5-1,000,000 és 50-2,000,000ig. Ugyanis 5 meg 50 plusz foscoinért aztán marhára kár kockulni.
USD-be váltva 0,5$ és 0,05$ a legkisebb megnyerhető, amit valószínűleg a nagy többségnek ad majd. Ezek a promóciók igazán nevetségesek.... Negrenau biztos ezekről a SN és SNE játékosokat kárpótló promóciókról beszélt.
A napi cashgame kihívásban nyert már valaki komolyabb összeget?