USD-be váltva 0,5$ és 0,05$ a legkisebb megnyerhető, amit valószínűleg a nagy többségnek ad majd. Ezek a promóciók igazán nevetségesek.... Negrenau biztos ezekről a SN és SNE játékosokat kárpótló promóciókról beszélt.
ujabb meglepetés a ps-töl...
"Köszönjük újabb levelét.
A befizetett összeg legalább felét kell összegyűjteni pontokban (Starscoin).
Tehát ha 100 $-t fizet be, akkor legalább 50 pontot kell gyűjtenie, mielőtt kifizetést kérhetne.
Köszönjük megértését, és kérjük továbbra is forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel:
Mauricio
PokerStars Számlabiztonsági Osztály"
Az meg mi?:eek: gusztustalanok... szinte bármit megtehetnek konkurencia hiányában..
Mióta van ez így ha 5k fizetek be akkor meg 2500pont,
vicces lkenne mi lesz a cashback-el akkor:D
Most vicceltek, ugye?
Nem vagyok oda a PS mindenféle szabályozásáért mostanában, de ez túlzás. Komolyan azt várjátok, hogy rögtön ki is fizethessetek, miután befizettetek valami bónuszért, és azt megkaptátok? Abban mi volna jó a PS-nek? Még szép, hogy előtte valamit játszani kell a pénzzel. Ez minden teremben így van, ha találtok egy olyat, ahol nem, akkor azok nagyon bal****ok.
Nem rögtön, mert a 48 órát meg kell várni már rég óta, a pénzemhez meg akkor férjek hozzá amikor szeretnék.
Persze ha szólnak a feltételekről akkor oké.
FTP-n 9K havi limitem van és kb 10$ raket nem termelek nekik és csak a 48órát kellett eddig megvárni.
Amíg van addig mi használjuk őket, ne ők a mi pénzünket.
igen, tudom, hogy egy teremnek pénzbe kerül a ki és befizetésem és nem is értettem, hogy miért lehet ki-be fizetgetni, de képzeld tavaly egész évben csináltam ps-en és tilten is ezt (tudtommal sokan csinálják) és nem az 1$os spinandgo ingyen ticketért, hanem a neteller vip szint emelésére és a netelleres reward pontok miatt. eddig egy szot se szoltak miatta. most meg egy nagyobb cashoutnál jön az email hogy "az összeget az asztaloknál kell felhasználni"... vicces
Másnak is crashel a lobby megnyitáskor?
szerk.: reinstall megoldotta
Mióta van ez így ha 5k fizetek be akkor meg 2500pont,
vicces lkenne mi lesz a cashback-el akkor:D
ja, hogy az egyik kizárja a másikat?
biztos befizettem pár misit, hogy tudjak utalgatni :))
okos vagy