Sai
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. febr. 12. 12:07

Péntektől megszűnnek a hagyományos hu cg asztalok és csak zoom cg hu lesz! Ez nekem új csak?

Erről kaptam mailt még a hét elején (én még örülök is neki), az viszont meglepetésként ért, hogy 4-ről 2-re csökkent a nyitható zoom asztalok száma... 6maxon is változott, vagy csak a HU regeket nem szeretik most? :)

GreenLine
Válasz Sai kommentjére
2016. febr. 12. 12:52

Erről kaptam mailt még a hét elején (én még örülök is neki), az viszont meglepetésként ért, hogy 4-ről 2-re csökkent a nyitható zoom asztalok száma... 6maxon is változott, vagy csak a HU regeket nem szeretik most? :)

szerencsére nem, jól rámhoztad a frászt, úgyhogy gyorsan megnéztem de 4db 6max zoom asztalt tudtam megnyitni

torzon
Válasz I.W.Y.Cash kommentjére
2016. febr. 12. 18:12

Sziasztok

Használta már valaki a most futó két befizetési bonuszt, melyeket kaszino játékokkal lehet kipörgetni? Ha igen azt kérdezném hogy van e tapasztalat arra hogy mindkettőt lehet egyszer használni vagy csak az egyiket? Illetve lehet e minden heten hasznalni?

Minden héten kihasználható mindkettő.Persze nem egyszerre,befizetsz egyszer,kipörgeted,aztán mehet a másik.
Jó tanács: a bónuszt nagy téten kezdd el pörgetni.pl 100$-t ad pörgesd legalább 10$ téten(nyerőgép),nem cseszed el az idődet,ha meg bead valamit, akkor lemész kisebb tétre és kipörgeted a maradék követelményt.

vargepard
Válasz Thomasson kommentjére
2016. febr. 18. 12:52

fukika
2016. febr. 21. 17:36

sziasztok a versenyranglista fizetős helyei hogy fizetnek??? meg mennyiit kíváncsi vagyok nem mintha meg akarnám célozni az első helyet :D az sztem rohadt sok munka lehet.

biztos jól fizet mert iikagenn 73,83$ prfitall szinte minden 7 en ott van a micro mtt lista elején

lourk
2016. febr. 22. 16:54

Helló!

Valahogy sikerült egy színkódot(label) magamra tenni, de levenni sehogy sem tudom(jobbklikk magamon az rebuy option). Valaki esetleg tudja, hogy lehet megoldani?;p

xieung
2016. febr. 22. 17:02

A note fulre kattints, ird be a neved es ott leveheted magadrol

Wildcatfish
2016. febr. 22. 17:11

Replayerbe is letudja venni

van Gerwen
Válasz lourk kommentjére
2016. febr. 22. 22:38

Helló!

Valahogy sikerült egy színkódot(label) magamra tenni, de levenni sehogy sem tudom(jobbklikk magamon az rebuy option). Valaki esetleg tudja, hogy lehet megoldani?;p

Milyen labelt sikerült magadra? Én sokáig olyan színnel jelöltem magamat, mint a donkokat, de inkább átváltottam a pró jelzésre. :D

Wildcatfish
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. febr. 23. 1:09

Milyen labelt sikerült magadra? Én sokáig olyan színnel jelöltem magamat, mint a donkokat, de inkább átváltottam a pró jelzésre. :D

És Így a havi 100BI bukó után elhised magadbak hogy csak variancia :)

Élő ügyfélszolgálat