Péntektől megszűnnek a hagyományos hu cg asztalok és csak zoom cg hu lesz! Ez nekem új csak?
Erről kaptam mailt még a hét elején (én még örülök is neki), az viszont meglepetésként ért, hogy 4-ről 2-re csökkent a nyitható zoom asztalok száma... 6maxon is változott, vagy csak a HU regeket nem szeretik most? :)
Sziasztok
Használta már valaki a most futó két befizetési bonuszt, melyeket kaszino játékokkal lehet kipörgetni? Ha igen azt kérdezném hogy van e tapasztalat arra hogy mindkettőt lehet egyszer használni vagy csak az egyiket? Illetve lehet e minden heten hasznalni?
sziasztok a versenyranglista fizetős helyei hogy fizetnek??? meg mennyiit kíváncsi vagyok nem mintha meg akarnám célozni az első helyet :D az sztem rohadt sok munka lehet.
biztos jól fizet mert iikagenn 73,83$ prfitall szinte minden 7 en ott van a micro mtt lista elején
Helló!
Valahogy sikerült egy színkódot(label) magamra tenni, de levenni sehogy sem tudom(jobbklikk magamon az rebuy option). Valaki esetleg tudja, hogy lehet megoldani?;p
A note fulre kattints, ird be a neved es ott leveheted magadrol
Replayerbe is letudja venni
Helló!
Valahogy sikerült egy színkódot(label) magamra tenni, de levenni sehogy sem tudom(jobbklikk magamon az rebuy option). Valaki esetleg tudja, hogy lehet megoldani?;p
Milyen labelt sikerült magadra? Én sokáig olyan színnel jelöltem magamat, mint a donkokat, de inkább átváltottam a pró jelzésre. :D