player09
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. febr. 23. 8:45

Adnak a napi kihívásokért mindenféle ticketet.Eddig a versenyjegyeknél voltak a versenyek amire nevezni tudtam.Valahogy eltűntek és a tournamenteknél sincsen pár.Mi lehet a probléma?A segítséget előre is köszönöm.

SzerelmemNyara
Válasz Thomasson kommentjére
2016. febr. 23. 8:55

Hogy tudom rögzíteni az asztalokat? Azaz, ha legközelebb megnyitom, akkor ugyanott legyenek a képernyőn, ahova korábban állítottam.

JociBalboa
Válasz SzerelmemNyara kommentjére
2016. febr. 23. 12:32

Hogy tudom rögzíteni az asztalokat? Azaz, ha legközelebb megnyitom, akkor ugyanott legyenek a képernyőn, ahova korábban állítottam.

üdv!

Settings/Layouts/Custom Layout

Gabson
2016. febr. 23. 14:20

üdv. asztal színt szeretnék változtatni, de csak egyesével, hogy ne az összes változzon meg. hiába be van pipálva a settings-multitabling-table theme cus...-apply changes, nem regál rá. Ha kiveszem a pipát akkor jó,de az összes megváltozik. Valakinek valami ötlete?

torzon
Válasz fukika kommentjére
2016. febr. 23. 14:32

sziasztok a versenyranglista fizetős helyei hogy fizetnek??? meg mennyiit

Erre én is kíváncsi vagyok,hiába keresem a PS oldalán nem találom.

ivan41
Válasz torzon kommentjére
2016. febr. 23. 18:45

Sziasztok!

Elvesztek a beállításaim, és fogalmam sincs, hogy állítsam vissza.

1. A játékosokról a jegyzeteket csak a "K" betűsekig mutatja.

2. Az SnG szűrő sem működik, illetve össze vissza. Újból beállítottam a tétet, sebességet, pénznemet, játékosszámot stb. Olyanokat rak bele, amit kivettem ( pl. Omaha ), illetve " egy játék sem felel meg a beállítottaknak".

3. A futó játéknál a verseny lobbyban nem a valős dolgokat mutatja. ( Négyen vagyunk még, de itt hat embert mutat játékban.)

Valaki volt már így? Van valami ötlet, hogy mi lehet ennek az oka?

MerACE
2016. febr. 26. 22:20

Nem olyan régen, néhány hete írtam, hogy valószínűleg litván botok vannak a hyper husng asztaloknál. Miután többen jelentettük, egy ideig nem játszottak. Én 100%-osan biztos vagyok benne, hogy botok voltak, mert a világ legrosszabb játékosa is tenne valamit az ellen, ha 100%-ban 3bet shove-olok, nyilván feltűnne neki a 32o-s mutatás is 20+bb-nél, ezek a botok viszont nyilvánvalóan nem reagáltak. Ma kettő közülük újra ott ült az asztaloknál, az egyiküket elkezdtem ülni, most már használta a chatet. Létezhet az, hogy a PS-nek nem volt világos, hogy botokról van szó? Esetleg most kell nekik bizonyítani, hogy nem használtak botokat?

Wildcatfish
Válasz torzon kommentjére
2016. febr. 26. 23:00

Erre én is kíváncsi vagyok,hiába keresem a PS oldalán nem találom.

Medszünz a verseny ranglista mármint a fizetössége

fityaku
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. febr. 27. 10:07

belépési hiba

Sziasztok!

Tegnap óta nem nyílik meg a PS kliens, más gépről be tudok lépni, szóval nem a számlámmal van a gond.
3x újratelepítettem, de ahogy ráklikkelek elkezd tölteni, 1 mp-ig felugrik a lobby, aztán kilép.
Találkoztatok már ilyennel?
Előre is köszönöm a segítséget!

RegGeri
2016. febr. 27. 10:36

Szia!
Próbáld meg telepíteni azt, amit itt a #3-as bejegyzésben írnak:
PS client doesn't work with HM2

Élő ügyfélszolgálat