Adnak a napi kihívásokért mindenféle ticketet.Eddig a versenyjegyeknél voltak a versenyek amire nevezni tudtam.Valahogy eltűntek és a tournamenteknél sincsen pár.Mi lehet a probléma?A segítséget előre is köszönöm.
Hogy tudom rögzíteni az asztalokat? Azaz, ha legközelebb megnyitom, akkor ugyanott legyenek a képernyőn, ahova korábban állítottam.
Hogy tudom rögzíteni az asztalokat? Azaz, ha legközelebb megnyitom, akkor ugyanott legyenek a képernyőn, ahova korábban állítottam.
üdv. asztal színt szeretnék változtatni, de csak egyesével, hogy ne az összes változzon meg. hiába be van pipálva a settings-multitabling-table theme cus...-apply changes, nem regál rá. Ha kiveszem a pipát akkor jó,de az összes megváltozik. Valakinek valami ötlete?
sziasztok a versenyranglista fizetős helyei hogy fizetnek??? meg mennyiit
Sziasztok!
Elvesztek a beállításaim, és fogalmam sincs, hogy állítsam vissza.
1. A játékosokról a jegyzeteket csak a "K" betűsekig mutatja.
2. Az SnG szűrő sem működik, illetve össze vissza. Újból beállítottam a tétet, sebességet, pénznemet, játékosszámot stb. Olyanokat rak bele, amit kivettem ( pl. Omaha ), illetve " egy játék sem felel meg a beállítottaknak".
3. A futó játéknál a verseny lobbyban nem a valős dolgokat mutatja. ( Négyen vagyunk még, de itt hat embert mutat játékban.)
Valaki volt már így? Van valami ötlet, hogy mi lehet ennek az oka?
Nem olyan régen, néhány hete írtam, hogy valószínűleg litván botok vannak a hyper husng asztaloknál. Miután többen jelentettük, egy ideig nem játszottak. Én 100%-osan biztos vagyok benne, hogy botok voltak, mert a világ legrosszabb játékosa is tenne valamit az ellen, ha 100%-ban 3bet shove-olok, nyilván feltűnne neki a 32o-s mutatás is 20+bb-nél, ezek a botok viszont nyilvánvalóan nem reagáltak. Ma kettő közülük újra ott ült az asztaloknál, az egyiküket elkezdtem ülni, most már használta a chatet. Létezhet az, hogy a PS-nek nem volt világos, hogy botokról van szó? Esetleg most kell nekik bizonyítani, hogy nem használtak botokat?
Erre én is kíváncsi vagyok,hiába keresem a PS oldalán nem találom.
belépési hiba
Sziasztok!
Tegnap óta nem nyílik meg a PS kliens, más gépről be tudok lépni, szóval nem a számlámmal van a gond.
3x újratelepítettem, de ahogy ráklikkelek elkezd tölteni, 1 mp-ig felugrik a lobby, aztán kilép.
Találkoztatok már ilyennel?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
Próbáld meg telepíteni azt, amit itt a #3-as bejegyzésben írnak:
PS client doesn't work with HM2