fityaku
Válasz RegGeri kommentjére
2016. febr. 27. 11:09

örök hála

Nagyon szépen köszönöm, így elindult! Örök Hála!:))
GL!!

fityaku
Válasz fityaku kommentjére
2016. febr. 27. 18:52

zoom

Sziasztok!

Olyannal találkoztatok már hogy csak Zoom-nál van HUD, másnál trackeli a handeket, de nincs stat.
Köszi

player09
Válasz fityaku kommentjére
2016. febr. 28. 9:45

Hello!
A challengeken kijátszott versenyeimen közül többet se találok(pl.:500-as all-in shootout).Sem a versenykuponok sem a versenyek között...Mi lehet a probléma?A segítséget előre is köszönöm!

csufi
Válasz player09 kommentjére
2016. febr. 28. 10:33

Hello!
A challengeken kijátszott versenyeimen közül többet se találok(pl.:500-as all-in shootout).Sem a versenykuponok sem a versenyek között...Mi lehet a probléma?A segítséget előre is köszönöm!

Nekem elméletben 65 db ilyen kuponom van gyakorlatban egy sem pedig a legkorábban lejáró is március 8!

Marcow
Válasz csufi kommentjére
2016. febr. 28. 12:18

Nekem elméletben 65 db ilyen kuponom van gyakorlatban egy sem pedig a legkorábban lejáró is március 8!

Nekem is van 30, már egy ideje nem is foglalkozok a missionökkel ami ilyet ad. Nekem is eltűntek a versenyek... Jó pofa ez a stars, biztos nem volt profitábilis nekik a freeroll.

Az a 10A Sunday Misis befizetési bonusz másnak még van, hogy szatelit kupont (hyper, 200 hely) ad minden héten befizura? Vettem ki múltkor és a jövő hetekre se írja már ezt a bonuszt. Csak a jó öreg giveaway ticketek amik ugye nem jók semmire...

abc123
Válasz Marcow kommentjére
2016. febr. 29. 11:49

Nekem is van 30, már egy ideje nem is foglalkozok a missionökkel ami ilyet ad. Nekem is eltűntek a versenyek... Jó pofa ez a stars, biztos nem volt profitábilis nekik a freeroll.

Az a 10A Sunday Misis befizetési bonusz másnak még van, hogy szatelit kupont (hyper, 200 hely) ad minden héten befizura? Vettem ki múltkor és a jövő hetekre se írja már ezt a bonuszt. Csak a jó öreg giveaway ticketek amik ugye nem jók semmire...

Napokig én is azt hittem, hogy ilyen elegáns módját választotta a PS, hogy félbehagyjon egy promóciót (miközben a hozzá tartozó challenge-ekre tobábbra is lehetett jelentkezni. kvázi növeljük a forgalmat null költséggel...), de aztán láttam, hogy valami miatt csak a ticket-eknél nem mutatja a versenyeket, és a "all games"-nél továbbra is ott voltak. Most néztem, és nekem ma már a ticket-eknél is láthatóak.

kisegirke
Válasz Thomasson kommentjére
2016. márc. 3. 2:14

Sziasztok!

Nektek bejön a póker szoftveren belül a sportfogadás rész?
Tegnap délutánig minden okés volt, utána azonban már csak sötétség fogadott.
Újratelepítettem a szoftvert, de a hiba továbbra is fennáll.
Másnál is ilyen vagy ez egyedi hiba lehet?

kisegirke
Válasz kisegirke kommentjére
2016. márc. 3. 19:22

Írtam már az ügyfélszolgálatnak magyarul és angolul is, de még nem válaszoltak.
Valaki megnézné, hogy működik-e nála a sportfogadás menü?
Köszönöm előre is!

jacsapoker
2016. márc. 3. 19:39

Nálam működik.

vargepard
2016. márc. 7. 16:19
Élő ügyfélszolgálat