sztalin
Válasz Thomasson kommentjére
2016. márc. 8. 11:20

no, erre az 1 millás freerollra pillanatok alatt ellőttem a muníciót, nem tudom kapok-e pótlehetőséget?

Flush67
2016. márc. 8. 19:47

Tud valaki egy jó linket PS installhoz?
(Chrome, Mozilla, IE kipróbálva)

balpet
Válasz Flush67 kommentjére
2016. márc. 8. 23:52
Samhun
Válasz balpet kommentjére
2016. márc. 9. 12:36

PS Mobil App probléma

Sziasztok!

Használ valaki mobil PS-s alkalmazást? Érkezett rá egy frissítés és azóta nem működik nekem, nem tudom másnál is előjött ez a probléma. Bocs ha nem ide kellene írnom de szét*asz az ideg! :) Alcatel onetouch idol- om van. Felbontása és android verziója simán jó szóval nem tudom mi lehet a probléma hacsak nincs letiltva amiről nem tudok.
Előre is köszi a választ(okat).

Samhun

player09
Válasz Samhun kommentjére
2016. márc. 16. 11:35

Hello!
Nem tudom hogyan de valahogy beszíneztem magam(mármint ahogy más játékos is be van)Hogy tudnám leszedni?

xieung
Válasz player09 kommentjére
2016. márc. 16. 11:47

Hello!Nem tudom hogyan de valahogy beszíneztem magam(mármint ahogy más játékos is be van)Hogy tudnám leszedni?
Jatek kozben az asztalnal note fulre katt, ird be a neved es a szineknel le tudod venni

DarylVanHorne
Válasz xieung kommentjére
2016. márc. 16. 22:16

Starscoin

Sziasztok! Csak akkor kapok starscoint ha teljesítek egy lépcsőt? Egészen addig nem frissül a stascoin száma amíg nem jutok el egy újabb lépcsőhöz. Vagy csak beállításoknál kell valami változtatni?

carloskoz
2016. márc. 17. 6:42

Csak akkor kapsz.

LockPickPoki
Válasz DarylVanHorne kommentjére
2016. márc. 17. 9:27

Sziasztok! Csak akkor kapok starscoint ha teljesítek egy lépcsőt? Egészen addig nem frissül a stascoin száma amíg nem jutok el egy újabb lépcsőhöz. Vagy csak beállításoknál kell valami változtatni?

Ha eléred a "sáv" végét akkor csörög a coin,előbb nem...

Bakfity
2016. márc. 19. 9:39

Sziasztok.A kérdésem az lenne,hogy az szabályos ha egy haverom az én wifimhez csatlakozva tol egy versenyt amin én is játszom?Mindketten beszateliteztünk a 10es millionra és az én lakásomból szeretnénk tolni.Thx

Élő ügyfélszolgálat