no, erre az 1 millás freerollra pillanatok alatt ellőttem a muníciót, nem tudom kapok-e pótlehetőséget?
Tud valaki egy jó linket PS installhoz?
(Chrome, Mozilla, IE kipróbálva)
PS Mobil App probléma
Sziasztok!
Használ valaki mobil PS-s alkalmazást? Érkezett rá egy frissítés és azóta nem működik nekem, nem tudom másnál is előjött ez a probléma. Bocs ha nem ide kellene írnom de szét*asz az ideg! :) Alcatel onetouch idol- om van. Felbontása és android verziója simán jó szóval nem tudom mi lehet a probléma hacsak nincs letiltva amiről nem tudok.
Előre is köszi a választ(okat).
Samhun
Hello!
Nem tudom hogyan de valahogy beszíneztem magam(mármint ahogy más játékos is be van)Hogy tudnám leszedni?
Hello!Nem tudom hogyan de valahogy beszíneztem magam(mármint ahogy más játékos is be van)Hogy tudnám leszedni?Jatek kozben az asztalnal note fulre katt, ird be a neved es a szineknel le tudod venni
Starscoin
Sziasztok! Csak akkor kapok starscoint ha teljesítek egy lépcsőt? Egészen addig nem frissül a stascoin száma amíg nem jutok el egy újabb lépcsőhöz. Vagy csak beállításoknál kell valami változtatni?
Csak akkor kapsz.
Sziasztok! Csak akkor kapok starscoint ha teljesítek egy lépcsőt? Egészen addig nem frissül a stascoin száma amíg nem jutok el egy újabb lépcsőhöz. Vagy csak beállításoknál kell valami változtatni?
Sziasztok.A kérdésem az lenne,hogy az szabályos ha egy haverom az én wifimhez csatlakozva tol egy versenyt amin én is játszom?Mindketten beszateliteztünk a 10es millionra és az én lakásomból szeretnénk tolni.Thx