az új versenyek bevezetése jó ötlet, de ez a vakstruktúra...
Hát ez elég durva, rendesen beturbósodott minden. Mér jó ez?
Hát ez elég durva, rendesen beturbósodott minden. Mér jó ez?
Hello
Hogy lehet beállítani azt,hogy asztalon mikor jobb click és behozom ahol lehet állítani a háttért pl. ha megváltoztatom akkor az a baj,hogy minden asztalomon megváltozik ,HA pl knockout versenyt akarom állítani, tehát ilyenkor pl ha van 3 darab KO verseny és abból az egyiken át akarom állítani a háttért az asztalon akkor mind a 3 KO versenyen átáll.
Ez így gáz, nem tetszik
Akadt egy kis problémám.
rossz jelszóval próbáltam belépni többször is és amire jó jelszót irtam be addigra feldobott egy ablakot a biztonsági kérdésekkel amit sajnos végképp elfelejtettem hogy mik a válaszok. Irtam a supportnak a regisztrált e-mail címemről de semmi választ nem kaptam eddig tegnap óta.
Valakinek valami ötlet?
Angol nyelven írj, úgy válaszolnak a leggyorsabban.
Napi gusztustalan Stars: 1.5k 22+R versenyen az addon kialakulása után 1.38 volt a prize pool, amit a stars úgy oldott meg, hogy nehogy 120$-t ki kelljen fizetnie, hogy visszamódosította verseny játék közbe!! 1K garantáltra a nyeremény alapot. Ezek a ****k bármit megtehetnek. Csak azt nem értem, hogy a sok inkompetens kisterem mi a ****ért nem tud tért nyerni ezer éve...
Ez tényleg csúnya.
Ahogy olvasgattam,amióta új a tulaj, a profitorientáltság mindennél fontosabb.
Ennek függvényében nem kell ilyeneken meglepődni.
Meg sikerült nyerni? :)