Wildcatfish
Válasz Thomasson kommentjére
2016. máj. 12. 17:08

Ha nem benéztél valamit akkor ez gusztustalan tölük , régen csak ipokin volt hogy törölték a versenyt mikor overlay lett

szroli
2016. máj. 12. 17:13

Szép.Ezek mindent megtehetnek

iKeksz
2016. máj. 12. 21:13

Nem néztem be semmit, rendszeresen játszom azon a versenyen, tisztában vagyok vele mekkora az alap.

torzon
Válasz iKeksz kommentjére
2016. máj. 13. 9:55

Üdv!

Nyertem egy main event jegyet VIP bash saton,nem lehet kiregisztrálni a versenyről,ha sikerül még 1 ugyanilyet nyernem,akkor mi történik,megkapom torna dollárban?
Support sajnos 3napja nem válaszol.

T.A.F.K.A.R.
2016. máj. 13. 10:32

meg.

T.A.F.K.A.R.
Válasz iKeksz kommentjére
2016. máj. 13. 10:36

Napi gusztustalan Stars: 1.5k 22+R versenyen az addon kialakulása után 1.38 volt a prize pool, amit a stars úgy oldott meg, hogy nehogy 120$-t ki kelljen fizetnie, hogy visszamódosította verseny játék közbe!! 1K garantáltra a nyeremény alapot. Ezek a ****k bármit megtehetnek. Csak azt nem értem, hogy a sok inkompetens kisterem mi a ****ért nem tud tért nyerni ezer éve...

egyik új 6 max verseny múlt hétvégén masszívan overlayes volt, szóval nem hiszem hogy ez az általános.

volt amúgy ennél jobb, még amikor beütött a black friday beregisztráltam egy rakat high stakes meg midstakes versenyre várható overlay miatt és kb harmadára, meg felére csökkentették a garantált pricepoolokat szinte minden versenyen a regisztráció után.

csufi
2016. máj. 17. 16:48

nálam nem megy ps másnál is van ilyen gond?

b4b0
Válasz csufi kommentjére
2016. máj. 17. 16:56

Nálad van a gond:( kiültetett

csufi
2016. máj. 17. 16:58

most visszajött, netem rendben az biztos

szroli
2016. máj. 17. 18:00

Nálam jó