Tocs@
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. máj. 17. 19:40

Pokerszarsz

Mekkora egy sz*r lett ez a terem. Betiltották a Holdem managert és hazavágták az összes versenyt amin szerettem játszani. Beturbózták az egészet, ennyi erővel kaszinózhatnék is. Omahát és annak variánsait játszottam, nyereségesen. Hol játsszam ezután? A többi terem olyan kicsi. Boooom.
Üdv.

Accelerated
Válasz Thomasson kommentjére
2016. máj. 18. 0:56

Megjött már valakinek az új Stars klienses FTP-re a pénze ami a Full tilten volt?

Farang
2016. máj. 18. 8:44

Magától nem fog megérkezni.
Először a Fulltiltes adataiddal kell bejelentkezni a frissített kliensbe, és egy felugró ablakban tudod átvezetni PS-re.

sztalin
2016. máj. 18. 9:12

Hát, az átállás nem volt zökkenőmentes, volt DLL hiba, meg egy másik tuti hibaüzenet (ez most is jön, de csak azt kell mondani rá hogy mégsem), aztán átáll az óra minden belépésnél Easter time-re, majd megkérdezi hogy visszaálljon-e CET-re, a fulltiltes számlára nem lehet belépni mert rossz a jelszó, elveszett jelszóra egy érvénytelen linket küld ... ennyit sikerült

sztalin
Válasz Farang kommentjére
2016. máj. 18. 9:14

Farang
2016. máj. 18. 9:27

DLL problémát passzolom, órával ne szarozz míg nincs minden rendben, ha ET-n akar menni, akkor hagyd rá.
Ha egyszer már beléptél a PS IDvel, akkor klienst bezárni,
aztán C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\FullTilt, és töröld a user.ini fájlt,
utána próbálj a FTP adataiddal belépni.

Accelerated
Válasz Farang kommentjére
2016. máj. 18. 13:45

Köszi, ezt nem tudtam és nem is írták sehol. Mondjuk magáról a váltásról sem kaptam egy darab levelet se vagy bármi, az legalább elfért volna.
Megvan, bár azt írják, jelenleg nem tudják átvezetni valamiért, de legalább már tudom hol kell.

dosattakk
2016. máj. 18. 14:07

csak én nem látom ps-en a megvásárolható casht ftp frissítés óta?

Csoszogi33
Válasz dosattakk kommentjére
2016. máj. 18. 14:21

csak én nem látom ps-en a megvásárolható casht ftp frissítés óta?

nem. jelenleg nem él az opció, reméljük az ftp miatt van és nem döntöttek úgy, hogy megszüntetik.

sztalin
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2016. máj. 18. 14:51

nem. jelenleg nem él az opció, reméljük az ftp miatt van és nem döntöttek úgy, hogy megszüntetik.

Logikus lenne a megszüntetés, mert a vip shopnak semmi értelme nem volt így, csak cash-t érte meg venni.

Élő ügyfélszolgálat