Hát akkor muszály végig olvasnod
Sziasztok,
aki végigolvasta, kérem írja le néhány mondatban, mi az újítás?..
Köszönöm.
Sziasztok,
aki végigolvasta, kérem írja le néhány mondatban, mi az újítás?..
Köszönöm.
hm nekem nem indul el a kliens, mióta elfogadtam...
reggel belépek, rámegyek, hogy ok elfogadtam stb, újraindítottam a gépet, azóta felvillan és be is záródik a kliens. pokerstarsupdate ugyanez...
notin megy, érdekes...
hm nekem nem indul el a kliens, mióta elfogadtam...
reggel belépek, rámegyek, hogy ok elfogadtam stb, újraindítottam a gépet, azóta felvillan és be is záródik a kliens. pokerstarsupdate ugyanez...
Nekem is simán megy
Nálam is jó
Ezt a levelet kaptam,kapott más is ilyet?
Kedves!
Észrevettük, hogy nemrégiben kipróbáltál egy programot, aminek a neve „Holdem Manager 1”. Ennek a szoftvernek a fő funkciói megsértik a Szolgáltatási Feltételeink 5.5-5.7 pontját:
http://www.pokerstars.com/poker/room/tos/
A PokerStars engedélyezi olyan eszközök és szolgáltatások használatát, amelyek figyelemmel kísérik és kijelzik a játék numerikus alapú statisztikáit, de csak olyan adatokat használnak fel, amiket saját játékod során gyűjtöttél. Ezeket az eszközöket a köznyelvben általában leosztáselemző programoknak hívják és jellemzően biztosítanak headsup megjelenítést (HUD), ami az asztalnál ülő többi játékos játékstatisztikáját mutatja.
Ezen eszközök engedélyezett jellemzői:
- Korlátlan számú adatokon alapuló statisztikát jeleníthetnek meg bizonyos cselekedetek gyakoriságáról egy adott játékosra vonatkozóan mindaddig, amíg a számítások olyan leosztásokon alapulnak, amelyekben a felhasználó maga is részt vett.
- Tartalmazhatnak felugró jellegű HUD funkciót további statisztikák megjelenítéséhez
- Megváltoztathatják a színét egy statisztikai adatnak két különböző határérték alapján. Például, a HUD mutathatja pirossal a VPIP statisztikát, ha az értéke kevesebb mint 20%, fehérrel, ha 20-30% és zölddel, ha nagyobb, mint 30%. Viszont a határértékeknek konkrét számoknak kell lenniük, nem változhatnak dinamikus számítás következtében vagy az eloszlás százalékos értéke alapján.
Az eszközök esetén nem megengedett:
- Olyan statisztikák használata, amelyek a lapok értékétől függenek. Például, az AGRESSZIÓFAKTOR kijelzése megengedett, de az AGRESSZIÓFAKTOR FLÖSSHÚZÓS ASZTALON nem az. Hasonlóképpen, az AKO SZÁMÍTÁSA 3-BET ESETÉN szintén tilos.
- Dinamikusan változik, hogy melyik statisztikát mutatja a lapok leosztása után. Például tiltott az, hogy úgy mutassa a DOBÁS C-BETRE adatot, hogy már lekerült a flop.
- A játékos/ellenfél játékstílusa alapján dinamikusan változik, hogy melyik statisztikát jeleníti meg. Például tilos az, hogy csak azoknál a játékosoknál mutatja a DOBÁS C-BETRE adatot, akik gyakran dobnak a folytatólagos nyitásra.
- A játékstílusuk alapján tilos osztályozni, felcímkézni, kategorizálni vagy csoportosítani a játékosokat.
- Tilos grafikusan megjeleníteni több mint egy változó hatását. Például tilos a nyitás mértéke/laperősség viszonylat megjelenítése, de meg szabad jeleníteni a játékos VPIP-jét egy 0-100-ig tartó „hőmérsékleti” skálán.
Szeretnénk megengedni a játékosoknak, hogy a saját játékuk során megfigyelt játékadatokat visszaidézzék. Azt viszont nem szeretnénk, hogy az adatok olyan formában legyenek megjelenítve, ami már túl sok iránymutatást tartalmaz a felhasználó számára az adott helyzetben megfelelő cselekvés tekintetében.
Az ilyen szoftverekkel kapcsolatos irányelveinkről részletesebben is tájékozódhat weboldalunkon:
http://www.pokerstars.com/poker/room/prohibited/
Elképzelhetőnek tartjuk, hogy ön nem volt tisztában azzal, hogy ez egy tiltott program, ezért nem kívánunk semmilyen korlátozó intézkedést foganatosítani. Arra viszont szeretnénk megkérni, hogy válaszoljon erre az e-mailre, és tudassa velünk, hogy megismerte a külső eszközökre vonatkozó szabályzatunkat, és vállalja, hogy a jövőben nem használ ismét ilyen tiltott programot a PokerStarson.
Köszönjük közreműködését ez ügyben!
Üdvözlettel:
PokerStars Játékbiztonsági Osztály
Volt rolla szó hogy tiltólistás lett a HM1
a "the deal" elérhető valahogy Pokerstarsból? a hud-om nem szereti az új Full Tilt-et valamiért