És az is igaz hogy az "egyre szarabb lesz ez a terem sajnos" évek óta tartó folyamatba tökéletesen beleillik
Logikus lenne a megszüntetés, mert a vip shopnak semmi értelme nem volt így, csak cash-t érte meg venni.
Thanks for reporting. The cash rebates option has been temporarily taken down due to a technical issue. It should be restored within a couple of days.
PokerStars Keith
PS7 Community Mgr.
Most írták 2+2-n.
Hello!
Nem vagyok naprakesz, nem tudom megnyitni a pokerstars.com-ot, csak valami eu-s verzioja jon be, mi tortent veluk? Illetve ugy latom itt az Akademan sincsenek promotalva, mi tortent?
Már elég régen csak az eu érhető el! Az akadémia meg nem reklámoz olyan termet, aki nem tejel az akadémiás játékosok után!
Kosz, kicsit fazis kesesben vagyok. :D
Mennyi idő amíg a support hajlandó visszaírni? A 2 nap az még belefér náluk?
Másnak is laggolt ma a PS?
Mennyi idő amíg a support hajlandó visszaírni? A 2 nap az még belefér náluk?
Tette fel vki mostanában az eu-s klienst? Konkrétan ma frissített egyet és azóta nem tudom megnyitni (a sima exevel, nem az update.exe-vel ,aminek a parancsikonját kirakta az asztalra). Kb egy fél másodpercre felugrik az ablak, majd eltűnik, a folyamatokban sincs bent mint futó progi. A gyökérkönyvtárban megjelent !!313db!! "update....(blablabla)... ".dat fájl.
Új install fájlt töltöttem le, kaptam régit, nem megy.
Van valakinek ötlete?
szerk.:
Segítettek: a user.init kellett (ideiglenesen) kiirtanom a gépről (Appdata könyvtár), szerencse, hogy volt róla mentésem.