sztalin
Válasz Thomasson kommentjére
2016. máj. 18. 14:58

És az is igaz hogy az "egyre szarabb lesz ez a terem sajnos" évek óta tartó folyamatba tökéletesen beleillik

Csoszogi33
Válasz sztalin kommentjére
2016. máj. 18. 15:04

Logikus lenne a megszüntetés, mert a vip shopnak semmi értelme nem volt így, csak cash-t érte meg venni.

de hát, pont a cashre váltós opció nem üzemel épp. reméljük egy ilyet azért bármi bejelentés nélkül nem mernek azért bejátszani

Csoszogi33
2016. máj. 18. 15:56

Thanks for reporting. The cash rebates option has been temporarily taken down due to a technical issue. It should be restored within a couple of days.

PokerStars Keith
PS7 Community Mgr.

Most írták 2+2-n.

Mydgard
2016. máj. 19. 14:25

Hello!

Nem vagyok naprakesz, nem tudom megnyitni a pokerstars.com-ot, csak valami eu-s verzioja jon be, mi tortent veluk? Illetve ugy latom itt az Akademan sincsenek promotalva, mi tortent?

csufi
2016. máj. 19. 14:39

Már elég régen csak az eu érhető el! Az akadémia meg nem reklámoz olyan termet, aki nem tejel az akadémiás játékosok után!

Mydgard
2016. máj. 19. 15:07

Kosz, kicsit fazis kesesben vagyok. :D

Accelerated
2016. máj. 19. 21:43

Mennyi idő amíg a support hajlandó visszaírni? A 2 nap az még belefér náluk?

koviii
2016. máj. 20. 0:03

Másnak is laggolt ma a PS?

torzon
Válasz Accelerated kommentjére
2016. máj. 20. 11:01

Mennyi idő amíg a support hajlandó visszaírni? A 2 nap az még belefér náluk?

Nekem most 7nap telt el,és nem is a kérdésemre válaszoltak.iPoker feeling.

slam
2016. máj. 20. 19:08

Tette fel vki mostanában az eu-s klienst? Konkrétan ma frissített egyet és azóta nem tudom megnyitni (a sima exevel, nem az update.exe-vel ,aminek a parancsikonját kirakta az asztalra). Kb egy fél másodpercre felugrik az ablak, majd eltűnik, a folyamatokban sincs bent mint futó progi. A gyökérkönyvtárban megjelent !!313db!! "update....(blablabla)... ".dat fájl.
Új install fájlt töltöttem le, kaptam régit, nem megy.
Van valakinek ötlete?

szerk.:
Segítettek: a user.init kellett (ideiglenesen) kiirtanom a gépről (Appdata könyvtár), szerencse, hogy volt róla mentésem.

Élő ügyfélszolgálat