Tony9
Válasz slam kommentjére
2016. máj. 20. 23:24
Hello! Nekem ugyanez a problémám van, szenvedek már vele jópár órája és nincs aki segítsen :( Tudnál esetleg segíteni ?
slam
Válasz Tony9 kommentjére
2016. máj. 21. 14:31
Hello! Nekem ugyanez a problémám van, szenvedek már vele jópár órája és nincs aki segítsen :( Tudnál esetleg segíteni ?
Sajna csak félsiker van...:(
Sikerült feltennem tegnap, majd indítottam a HM-et, majd a starst újra. Ugyanaz a jelenség lett megint, de HM nélkül megy(ha újrateszem a klienst).
Nem te is HM-et használsz véletlenül?
Egyébként én így tudtam feltenni:
---Uninstall - Mivel semmilyen exe-re nem reagált ,így a Pokerstars főkönyvtárában az
"Uninstall PokerStars.eu.lnk"-el tudtam.
---Kitöröltem a maradék fájlokat a főkönyvtárból (egy ini fájl és még vmi maradt)Újraindítottam a gépet, az nem árt neki.
---Majd a c:\Users\"usernevem"\AppData\Local\PokerStars.EU\ (win 10em van, más oprendszernél lehet máshol van a könyvtár) kitöröltem a "user.ini" fájlt. Sőt gyakorlatilag mindent kitöröltem de előtte érdemes a a user.init és a notes."usernevem".xml- t ebből a mappából lementeni.
---Ezután telepítsd a pokerstarst.
---Másold vissza a két fájlt a mappába.
Remélem érthető, szinte biztos, hogy atombonyolultan írtam a dolgokat:), de kérlek nézd el nekem, nagyon fáradt vagyok.
üdv
Tony9
Válasz Thomasson kommentjére
2016. máj. 21. 17:09
Teljesen mindegy mit csinálok sehogy sem jó. Nem tudom mi b@szódhatott el ennyire 1 nap alatt.
sztalin
2016. máj. 23. 15:41
user.ini-t meg a notes.xml-t át lehet másolni az új full tilt alá, átmásznak tőle a beállítások meg a note-ok, színek. Azt próbáltam összehozni hogy ugyanazt töltse be a kettő, azt nem sikerült, csak a notesszal.
Laller85
2016. máj. 24. 20:02
Hali.Gondoltam feltelepitem a Ps-t és befizetek, erre azt tapasztalom hogy a eu az megszűnt 365napra legalábbis ezt irja ki...pokerstrs.net ről telepitettemfel,simán belépek,erre a készpénzes asztalok sehol,csak playmoney...mi a fene történt? Ps meghalt?
Slynzor
2016. máj. 24. 21:01
Hali.Gondoltam feltelepitem a Ps-t és befizetek, erre azt tapasztalom hogy a eu az megszűnt 365napra legalábbis ezt irja ki...pokerstrs.net ről telepitettemfel,simán belépek,erre a készpénzes asztalok sehol,csak playmoney...mi a fene történt? Ps meghalt?
Próbáld ezt:
https://www.pokerstars5.hu.com
Jymaster111
2016. máj. 24. 23:40
persze, teljesen meghalt. ne fizess be, mert ellopják a pénzed.
slam
Válasz Tony9 kommentjére
2016. máj. 25. 17:07
Teljesen mindegy mit csinálok sehogy sem jó. Nem tudom mi b@szódhatott el ennyire 1 nap alatt.
Ha ez megvigasztal nálam sem megy, ha indítom a HM-et. Nem értem én ezt, de már kivagyok tőle rendesen...
Te használsz HM-et? /Igen/ Nélküle nem megy ( a fentebb említett procedúra után) ?
Wildcatfish
Válasz Jymaster111 kommentjére
2016. máj. 25. 18:16
persze, teljesen meghalt. ne fizess be, mert ellopják a pénzed.
Azért mert nincs képbe az arc , nem kell szívatni
sztalin
2016. máj. 27. 14:53
Imént belépek a PS-re, jön a felugró ablak, új szerződési feltételek, amíg nem fogadom el nem játszhatok. Katt a linkre, kilométeres doksi fogad ... ja kössz. Írok a supportnak, legyenek szívesek megírni hogy mi változott mer én ezt most nem olvasnám el ... visszajön a válasz, sajnáljuk de ez nem lehetséges, olvassa el az egészet...