sztalin
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. jún. 9. 9:47

Neked amúgy miért ez a nicked? Idolod az öreg Dzsugasvili?

Jaja,de meg milyen klassz volt a marketingjük!

Az avatart is néztem, tényleg eltűnt a tök; teszek a helyére vörös csillagot. Vagy egy szép tankot? Sarló-kalapácsot?

necopor
Válasz sztalin kommentjére
2016. jún. 9. 11:36

Ja.

Ascent888
Válasz sztalin kommentjére
2016. jún. 9. 15:50

Az avatart is néztem, tényleg eltűnt a tök; teszek a helyére vörös csillagot. Vagy egy szép tankot? Sarló-kalapácsot?

Akkor Neked nincs is szükséged avatárra, hiszen a gyári egy lefelé fordított pentagram. Annál jobban semmi sem szimbolizálja azt az ideológiát.

Egyébként ez nem játék..., jobb, ha nem szórakozol ilyesmivel.., sem névvel, sem szimbólummal.

Wildcatfish
Válasz Thomasson kommentjére
2016. jún. 9. 16:41

Akadémia kötelezhetné egy felhasználónév cserére

porci
2016. jún. 9. 19:17

Valamelyik program segítségével ellehet tüntetni a chat ablakot?

Szerk.: Közben megtaláltam, ha esetleg másnak is lenne ilyen problémája, a "PS CHAT KILLER"-t keresse.

MerACE
2016. jún. 10. 12:33

Avatar még mindig hiányzik. Amióta nincs ott Saitama, hyper husng-ben 400 meccs alatt 40BI-nel megyek EV alatt. Most már csináljanak valamit! :D

Ascent888
2016. jún. 13. 13:34

Sziasztok,

Nálatok gond nélkül megy több asztalon a kliens? Nálam szinte minden (hu) parti alatt újra kell indítani, mert vagy a lobbi őrül meg, vagy a csúszka tűnik el, vagy fel le csatlakozik, stb..., de olyan is volt már, hogy az asztal indulásával sit outra tett, mert "nem voltam bejelentkezve", s közben kérte, hogy tegyem meg - persze nem lehetett, csak újraindítással..

Nem értem, hogy mit sikerült így fejleszteniük, egy évekig jól működő szoftveren... Gondolom, a FT integrálása okozza a gondot, a bugokat, de hogy ennyiféleképpen jöjjennek elő problémák...

van Gerwen
Válasz Ascent888 kommentjére
2016. jún. 13. 13:39

Sziasztok,

Nálatok gond nélkül megy több asztalon a kliens? Nálam szinte minden (hu) parti alatt újra kell indítani, mert vagy a lobbi őrül meg, vagy a csúszka tűnik el, vagy fel le csatlakozik, stb..., de olyan is volt már, hogy az asztal idnulásával sit outra tett, mert "nem voltam bejelentkezve", s közben kérte, hogy tegyem meg - persze nem lehetett, csak újraindítással..

Nem értem, hogy mit sikerült így fejleszteniük, egy évekig jól működő szoftveren...

Ugyanolyan játszhatatlan fos itt is, nekem általában inkább lefagy, mert a "Pokerstars client működése leáll", kb. 15-20 percenként, arról nem beszélve, hogy ezzel párhuzamosan sokszor a HUD-ot is tönkrevágja és lefagyasztja, amitől a gépem úgy megzavarodik, hogy csak az újraindítás segít.

Masters800
Válasz Ascent888 kommentjére
2016. jún. 13. 13:44

Sziasztok,

Nálatok gond nélkül megy több asztalon a kliens? Nálam szinte minden (hu) parti alatt újra kell indítani, mert vagy a lobbi őrül meg, vagy a csúszka tűnik el, vagy fel le csatlakozik, stb..., de olyan is volt már, hogy az asztal indulásával sit outra tett, mert "nem voltam bejelentkezve", s közben kérte, hogy tegyem meg - persze nem lehetett, csak újraindítással..

Nem értem, hogy mit sikerült így fejleszteniük, egy évekig jól működő szoftveren... Gondolom, a FT integrálása okozza a gondot, a bugokat, de hogy ennyiféleképpen jöjjennek elő problémák...

Nálam 15-20 percenként kifagy 10+ asztal mellett 10 mp-re, aztán újra megy.

SzerelmemNyara
2016. jún. 13. 15:06

Nálam is lefagy továbbra is. Teljesen random időközönként. Nem tudok benne rendszert találni.

Élő ügyfélszolgálat