Neked amúgy miért ez a nicked? Idolod az öreg Dzsugasvili?
Jaja,de meg milyen klassz volt a marketingjük!
Jaja,de meg milyen klassz volt a marketingjük!
Az avatart is néztem, tényleg eltűnt a tök; teszek a helyére vörös csillagot. Vagy egy szép tankot? Sarló-kalapácsot?
Akadémia kötelezhetné egy felhasználónév cserére
Valamelyik program segítségével ellehet tüntetni a chat ablakot?
Szerk.: Közben megtaláltam, ha esetleg másnak is lenne ilyen problémája, a "PS CHAT KILLER"-t keresse.
Avatar még mindig hiányzik. Amióta nincs ott Saitama, hyper husng-ben 400 meccs alatt 40BI-nel megyek EV alatt. Most már csináljanak valamit! :D
Sziasztok,
Nálatok gond nélkül megy több asztalon a kliens? Nálam szinte minden (hu) parti alatt újra kell indítani, mert vagy a lobbi őrül meg, vagy a csúszka tűnik el, vagy fel le csatlakozik, stb..., de olyan is volt már, hogy az asztal indulásával sit outra tett, mert "nem voltam bejelentkezve", s közben kérte, hogy tegyem meg - persze nem lehetett, csak újraindítással..
Nem értem, hogy mit sikerült így fejleszteniük, egy évekig jól működő szoftveren... Gondolom, a FT integrálása okozza a gondot, a bugokat, de hogy ennyiféleképpen jöjjennek elő problémák...
Sziasztok,
Nálatok gond nélkül megy több asztalon a kliens? Nálam szinte minden (hu) parti alatt újra kell indítani, mert vagy a lobbi őrül meg, vagy a csúszka tűnik el, vagy fel le csatlakozik, stb..., de olyan is volt már, hogy az asztal idnulásával sit outra tett, mert "nem voltam bejelentkezve", s közben kérte, hogy tegyem meg - persze nem lehetett, csak újraindítással..
Nem értem, hogy mit sikerült így fejleszteniük, egy évekig jól működő szoftveren...
Sziasztok,
Nálatok gond nélkül megy több asztalon a kliens? Nálam szinte minden (hu) parti alatt újra kell indítani, mert vagy a lobbi őrül meg, vagy a csúszka tűnik el, vagy fel le csatlakozik, stb..., de olyan is volt már, hogy az asztal indulásával sit outra tett, mert "nem voltam bejelentkezve", s közben kérte, hogy tegyem meg - persze nem lehetett, csak újraindítással..
Nem értem, hogy mit sikerült így fejleszteniük, egy évekig jól működő szoftveren... Gondolom, a FT integrálása okozza a gondot, a bugokat, de hogy ennyiféleképpen jöjjennek elő problémák...
Nálam is lefagy továbbra is. Teljesen random időközönként. Nem tudok benne rendszert találni.