Nem tudom nálatok mi lehet.Nálam egyszer sem fagyott még le
Ugyanolyan játszhatatlan fos itt is, nekem általában inkább lefagy, mert a "Pokerstars client működése leáll", kb. 15-20 percenként, arról nem beszélve, hogy ezzel párhuzamosan sokszor a HUD-ot is tönkrevágja és lefagyasztja, amitől a gépem úgy megzavarodik, hogy csak az újraindítás segít.
Nem tudom nálatok mi lehet.Nálam egyszer sem fagyott még le
Nálam már teljesen sztenderd, hogy a meccsek végén újraindítom, mert a lobbiban addigra 85(!)-en vannak regisztrálva egy hu partira, és a megszokott 2 sor helyett dupla lehetőség van a regisztrálásra. :) Hozzáteszem, a sharkynak sem tetszik ez a dolog, mert ha az egyik félnél rosszul fut a kliens, már nem tud mit kezdeni a helyzettel...
A sok szarság mellett az is megér egy misét, amikor "beragad" a hand history visszanéző gomb, és az Istennek se akarja megnyitni. Ezt is csak ki-belépéssel lehet orvosolni. Sosem lesz már jó a szoftver?
A sok szarság mellett az is megér egy misét, amikor "beragad" a hand history visszanéző gomb, és az Istennek se akarja megnyitni. Ezt is csak ki-belépéssel lehet orvosolni. Sosem lesz már jó a szoftver?
Azt még nem próbáltam. Nekem az alap Starsnál jön elő, Full Tiltet hírből sem ösmerem.
Nekem is lefagyott mostanában vagy 3 alkalommal. Azt hittem azért, mert egy 8 éves laptopon játszok, de akkor valószínűleg nem. 2 asztalnál is meg 8 nál is csinált ilyet.
Hello.Beleptem a full tiltre telorol es valami szoveget dobott fel valami brites meg 4% valami. Nem tudjatok mit irtak??
Ha van euros és dolláros számlád akkor ha átváltasz 4%fee-vel teheted meg, félnek milyen hatással lesz a britt népszavazás az eurora.
Reméljük tényleg csak a népszavazás idején fog ez tartani.