szroli
Válasz Thomasson kommentjére
2016. jún. 13. 16:40

Nem tudom nálatok mi lehet.Nálam egyszer sem fagyott még le

koviii
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. jún. 13. 21:21

Ugyanolyan játszhatatlan fos itt is, nekem általában inkább lefagy, mert a "Pokerstars client működése leáll", kb. 15-20 percenként, arról nem beszélve, hogy ezzel párhuzamosan sokszor a HUD-ot is tönkrevágja és lefagyasztja, amitől a gépem úgy megzavarodik, hogy csak az újraindítás segít.

Nekem is ez a gond, de csak párszor jön elő egy nap, de imádkozom hogy ne valami nagyobb cg potnál/vagy sng-n ne rabolják le a vakom addig. Kellemes érzés gyomorideggel játszani, mikor fagy szét megint ez a sz*r. Köszönjük amaya!

Slynzor
Válasz szroli kommentjére
2016. jún. 13. 21:28

Nem tudom nálatok mi lehet.Nálam egyszer sem fagyott még le

Mert te csak observerként vagy jelen :D

Ascent888
2016. jún. 13. 22:06

Nálam már teljesen sztenderd, hogy a meccsek végén újraindítom, mert a lobbiban addigra 85(!)-en vannak regisztrálva egy hu partira, és a megszokott 2 sor helyett dupla lehetőség van a regisztrálásra. :) Hozzáteszem, a sharkynak sem tetszik ez a dolog, mert ha az egyik félnél rosszul fut a kliens, már nem tud mit kezdeni a helyzettel...

van Gerwen
Válasz Ascent888 kommentjére
2016. jún. 19. 19:42

A sok szarság mellett az is megér egy misét, amikor "beragad" a hand history visszanéző gomb, és az Istennek se akarja megnyitni. Ezt is csak ki-belépéssel lehet orvosolni. Sosem lesz már jó a szoftver?

Wildcatfish
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. jún. 19. 23:17

A sok szarság mellett az is megér egy misét, amikor "beragad" a hand history visszanéző gomb, és az Istennek se akarja megnyitni. Ezt is csak ki-belépéssel lehet orvosolni. Sosem lesz már jó a szoftver?

Nálam ez csak a Fulltiltes(stars) szoftvernél jött elő

ctr+I-re reagál?

van Gerwen
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. jún. 19. 23:22

Azt még nem próbáltam. Nekem az alap Starsnál jön elő, Full Tiltet hírből sem ösmerem.

Mac Hine
2016. jún. 23. 15:24

Nekem is lefagyott mostanában vagy 3 alkalommal. Azt hittem azért, mert egy 8 éves laptopon játszok, de akkor valószínűleg nem. 2 asztalnál is meg 8 nál is csinált ilyet.

ÁrpiCsótány
2016. jún. 23. 16:50

Hello.Beleptem a full tiltre telorol es valami szoveget dobott fel valami brites meg 4% valami. Nem tudjatok mit irtak??

torzon
Válasz ÁrpiCsótány kommentjére
2016. jún. 23. 17:30

Ha van euros és dolláros számlád akkor ha átváltasz 4%fee-vel teheted meg, félnek milyen hatással lesz a britt népszavazás az eurora.
Reméljük tényleg csak a népszavazás idején fog ez tartani.

Élő ügyfélszolgálat