A Brit EU-s kilépés miatt van ez, 4%os átváltási díj lesz egy ideig.
Koszi. Azt hittem meg 4% elado a brit csomagbol:)
Nem értem, hogy ennyi idő alatt miért nem sikerült nemhogy megjavítani, de még csak próbálkozás sem nagyon érezhető... Se egy update, sem semmi... Hogy tud ennyi minden egyszerre megőrülni egy már évek alatt kiforrott szoftveren? Mikor integrálták a casinót és a sportfogadást, akkor sem volt probléma. Amikor 6-ról 7-re upgradeeltek, azzal sem volt gond. Sőt, én három év alatt szinte semmilyen szoftveres problémával nem találkoztam - kivéve a szerver miatti laggolást, de az nem a kliens hibája...
Minden olyan, mint 3-4 hete.
Fulltilt csatlakozás tet be , gondolom nem egyszerű a megoldás azért tart el egy ideig.
A PS klienssel valami nagyon nem kerek, az utóbbi 3 napban háromszor szállt el teljesen (Win7+PT4). Korábban sosem volt gondom vele.
jaja, szerintem a netes kommunikáció akad ki valahogy, egyik magot 100%-ra kipörgeti ilyenkor, mintha végtelen ciklusba kerülne
Másnaposan ugyan, de gondoltam, hogy az esti meccs és újabb bebaszás előtt tolom egy kicsit, indítottam is egy 25 centes spint (viccen kívül :D), erre 1 percen belül 3-szor fagyott ki, gyakorlatilag partinként. Ezzel tényleg nem lehet semmit kezdeni? Vagy nálam extrém sz@r? (Legalább any2 all innel sikerült megrántanom az 50 centet :cool:)
nekem meg az van, hogy pörgettem a spin&go-kat aztán egyik pillanatról a másikra közölte, hogy nem tud regisztrálni, mert túl régi a kliensem, és frissítsek. erre magától nem volt hajlandó, végül uninstall/reinstall lett, de ugyanaz... most a hétvégi $2.5-osra enged regisztrálni, de a többire nem. a régebbi fulltilt szkinnel egyébként megy.
ja, ha kézzel elindítom a pokerstarsupdate.exe-t, akkor közli, hogy van frissebb verzió, és két lépésben frissíteni fog, de valójában végtelen ciklusba lép. (letölt valamit, vár, megint letölt, vár stb...)
találkozott ezzel a problémával valaki?
Napok óta nem volt PS kliens frissítés, vagy legalábbis nekem nem tűnt fel.
nekem is az az érzésem, hogy valami verzió-ellenőrzés hülyülhetett meg nálam. :S