Nem tudom, USD/EUR 1,1396 lett, xe.com szerint 1.10924
nep közbe nem változtatják az árfolyamokat ha csak nem drasztikus a változás ebből adodhat
nep közbe nem változtatják az árfolyamokat ha csak nem drasztikus a változás ebből adodhat
Na mutatom, megreklamáltam a supportnál, az alábbi választ kaptam. Tehát VAN margin, kérdés hogy volt-e, úgy emlékszem korábban nem volt.
Thank you for contacting us.
Stars' exchange rates are updated throughout each day and it is the user' s responsibility to check the applicable rates in our cashier before proceeding with transactions involving an exchange of currency. For deposits and cashouts in most currencies, Stars will add a special margin to the mid-market exchange rate provided by XE (Source XE). XE Terms of Use can be found at:
XE - Terms of Use.
Note that Stars provides multi-currency features for game play. We reserve the right to apply the special margin retroactively where the features are not used for this purpose.
All exchange rates are updated on a regular basis throughout the day. These rates are updated every 5 minutes and unfortunately, they may also sometimes differ from those used by us on other payment methods.
We do apologize for any inconvenience this may cause and please let us know if you have any other questions.
Regards,
Akkor rohadjanak meg.
Mea culpa , rosszúl tudtam sry.
Elindítottam próbaképp, beletettem az xe.com aktuális árfolyamát, az utóbbi hétben 1,1116 volt a legrosszabb, ezzel szemben PS 1,135-öt ajánl 1,1064 helyett. Ez most egy perce volt. Próbáljátok ki!
lobby beállítás
Nemrég valahogy elvesztek a beálításaim. Egy dolgot nem tudtam visszatenni:
HU sng-nál a rematch ablak hogy tudna újra az adott asztal fölött megjelenni?
És ne a fő lobby fölött; így elég zavaró több asztalnál.
A support a kérdést se értette..
Köszi ha valaki tudja!
Chaab, jól értem? Tehát ha először átpakolom az eurós játszószámlára a fundokat (esetleg úgy állítom be hogy eleve minden Euróban legyen), onnan cashoutolva akkor jobban járok? Ez kéész.
Chaab, jól értem? Tehát ha először átpakolom az eurós játszószámlára a fundokat (esetleg úgy állítom be hogy eleve minden Euróban legyen), onnan cashoutolva akkor jobban járok? Ez kéész.
Á, és erre a játszószámlák közötti átpakolásra tették rá ideiglenesen a 4%-ot, világos. És valóban, amott kb 3%-ot nyeltek le.