Plague
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. júl. 3. 21:09

Hobby MTT-sként néha letoltam pár random versenyt (pl. big11, hot11) és a stormot rendszeresen.
Amióta ez az új vakstruktúra van, teljesen elment a kedvem a versenyektől, számomra élvezhetetlen lett és játszhatatlan. Szépen el is hagytam a versenyeket, kivéve a stormot, de már azt is hagynám a fenébe, ha nem lenne ekkora a díjalap (pedig ugye azt is megvágták).

A profi mtt grinderek véleménye érdekelne a témában, titeket mennyire érint negatívan ez a változtatás,
(ha egyáltalán negatívan érint), fogytak-e a fishek, mennyivel nőtt a variancia?

Masters800
Válasz Plague kommentjére
2016. júl. 3. 21:27

Hobby MTT-sként néha letoltam pár random versenyt (pl. big11, hot11) és a stormot rendszeresen.
Amióta ez az új vakstruktúra van, teljesen elment a kedvem a versenyektől, számomra élvezhetetlen lett és játszhatatlan. Szépen el is hagytam a versenyeket, kivéve a stormot, de már azt is hagynám a fenébe, ha nem lenne ekkora a díjalap (pedig ugye azt is megvágták).

A profi mtt grinderek véleménye érdekelne a témában, titeket mennyire érint negatívan ez a változtatás,
(ha egyáltalán negatívan érint), fogytak-e a fishek, mennyivel nőtt a variancia?

Habár nem MTT grinder vagyok elmondhatom hogy a hobbijátékosok javára változtatták a vakstruktúrát és a versenytípusokat: több turbó, több hiper, sok prog ko, kevesebb freezeout és deepstack. Én is jobban szerettem a régebbi versenykínálatot.

tompika
Válasz Thomasson kommentjére
2016. júl. 7. 9:59

A VIP áruházban vásárolható 1000 Starscoinért egy "1000 Starscoinos VIP
BASH" versenykupon. Erről tudtok valamit, mikor van ez a verseny, mennyi az összdíjazás, kb. mennyi induló szokott lenni rajta, ha fent van mi az azonosítószáma? (A zártkörű versenyek között nem találtam a megadott szombati 21:00-ás időpontban, se most, se szombaton, az ügyfélszolgálat meg a válaszban csak angol nyelven süketelt..).

Wildcatfish
Válasz tompika kommentjére
2016. júl. 7. 14:17

A VIP áruházban vásárolható 1000 Starscoinért egy "1000 Starscoinos VIP
BASH" versenykupon. Erről tudtok valamit, mikor van ez a verseny, mennyi az összdíjazás, kb. mennyi induló szokott lenni rajta, ha fent van mi az azonosítószáma? (A zártkörű versenyek között nem találtam a megadott szombati 21:00-ás időpontban, se most, se szombaton, az ügyfélszolgálat meg a válaszban csak angol nyelven süketelt..).

Kiemelt versenysorozatokidején szokot lenni általában hozzáadnak 10-20 jegyet a díjalaphoz, VIP versenyeknél szokot lenni , de felesleges rá jegyet venni mert stars coinnal is lehet rá nevezni (ha nincs meg a VIP szinted lehet azt a problémát a ticket áthidalja)

Wcoop idejére várható a következő

tompika
2016. júl. 7. 15:41

Köszi az infókat Wildcatfish!

differentborder
Válasz danfiu kommentjére
2016. júl. 10. 13:37

Kedves Adminok! Irjatok lecci cikket, h a PS milyen piacokrol lep ki mostanaban vagy tette meg!

Még mindig várok erre a cikkre. Miért nem írtok róla?

TooBigJoe
Válasz differentborder kommentjére
2016. júl. 10. 19:06

Micromillions

Jól látom hogy lesz MicroMillions 17-től?

GreenLine
Válasz TooBigJoe kommentjére
2016. júl. 10. 20:11

Jól látom hogy lesz MicroMillions 17-től?

majdnem talált, 16-án kezdődik :)
https://www.pokerstars1-hu.com/poker/tournaments/micro-millions/

TooBigJoe
Válasz GreenLine kommentjére
2016. júl. 11. 4:01

majdnem talált, 16-án kezdődik :)
https://www.pokerstars1-hu.com/poker/tournaments/micro-millions/

Ez már lezajlott. Én arról beszélek, ami a lobbyban az online eventsek közt van de csak a main event van fent :D

vityuakqj10
2016. júl. 11. 9:31

TooBigJoe - én is úgy tudom, hogy 17-től lesz :)

Élő ügyfélszolgálat