Igen, brexit szavazás előtt várható volt nagyobb mozgás devizáknál főleg font termékek (ami be is igazolódott) így akarták kivédeni, hogy az árfolyam csapkodásban bukjanak.
Azóta helyre állt a rend és törölték ezt a kliensen belüli váltási fee-t.
Fura ez a micromillions is, csütörtökön szokott kezdődni, ehhez képest csak a most vasárnapi Storm és a main event látszik
Jól látom hogy lesz MicroMillions 17-től?
szia
most vettem észre a MicroMillions Twitter oldalán (bár ezt már 18 órája kiírták), hogy a szerver restart után (ami ma lesz 13:00-kor), rá 1 órára ki lesz írva a MM menetrend
még nincs kint ... azon (is) tűnődik az ember, régen minden este 200k feletti játékos volt egyszerre belépve, mostanság jó ha 100k van, hova lett a többi, mennyire függ mindez össze a szolgáltatásuk színvonalával?
még nincs kint ... azon (is) tűnődik az ember, régen minden este 200k feletti játékos volt egyszerre belépve, mostanság jó ha 100k van, hova lett a többi, mennyire függ mindez össze a szolgáltatásuk színvonalával?
Kiléptem a kliensből majd pár óra múlva visszaléptem.A cashierbe még mindig a rollnak egy része a"játékban"opció alatt van.Ez,hogy lehet és hogyan állítható lenne vissza?
A segítséget előre is köszönöm!
Manuálisan az összes zoom asztal be lett zárva.
Nekem is ez volt de a PS.FR-en bent ragadt tegnap este 1 buyin ma meg még az "in play"-ből is eltűnt. Most írogathatok a supportnak.
beszéltem a supporttal a pénzről. elvileg minden oké hamarosan visszaadják.
"Please be advised that there was a technical problem that had frozen the tables and blocked your funds. This problem has now been solved.
Your funds have not been credited yet though. We are now working to credit those funds as soon as possible.
Please keep in mind that your funds are safe.
We are very sorry for the inconvenience. Your patience and understanding is highly appreciated."