Nem az a lényeg hanem, hogy garantálták az első helyre a minimum 7.5k-t, odavan írva hogy "The winner will get at least €7500"
Mint most micromillions ME 100k+ to 1st! nem alakülhat úgy, hogy kevesebbet kapjon a nyertes mindegy, hogy még beregelnek-e 800ezren vagy nem.
Egyértelműen járna neki de úgyse kapja meg
a screenshot a tour végén készült és még mindig 7500 a garantált.
Megkapta a pénzt.
"Thank you guys for the help and feedback, pokerstars has now paid full amount and made gesture too once the support forwarded to the appropriate team. "
De viccesek a fiúk! Kaptam egy e-mail-t ezzel a szöveggel:
"You’ve been specially selected to receive $15 in free cash added to your account!"
Leírták, hogy hova mit írjak be érte. Megtettem és íme meg is jelent +10$. Hát ez elég nagy infláció! :)
"Nagyon jó a stars".Múlt héten összevissza szórakoztak a pénzemmel.Most lefagynak a zoom asztalaim,kilépek és már nem tudok visszalépni.....Valakinek valami hasonló?
Sziasztok!
Tegnap este elhagytam a Starshoz való security tokenem , érdeklődni szeretnék hogy valakivel fordult-e már elő hasonló? Illetve ha irok nekik e-mailt akkor milyen cimre küldjem, mert igy hogy nemtudok belépni a starsra nemtudom az e-mail cimüket sem.
Sziasztok!
Tegnap este elhagytam a Starshoz való security tokenem , érdeklődni szeretnék hogy valakivel fordult-e már elő hasonló? Illetve ha irok nekik e-mailt akkor milyen cimre küldjem, mert igy hogy nemtudok belépni a starsra nemtudom az e-mail cimüket sem.
Live ruletten nyert már valaki valamit? Elvileg ha felteszek 12,5 dollárt ad egy tiketet ami kb 2-t ér, csak hogy eddig 6x pörgettem és 6x vesztettem, a tiketekkel se nyertem semmit, biztos véletlen ez is. Kb 1:1000 a valószínűsége.
Sziasztok!