Zsolti1
Válasz Thomasson kommentjére
2016. júl. 25. 16:06

Hali,
PS-ről most utalnék ki először pénzt, viszont akadt némi problémám, remélhetőleg valaki tud segíteni... :)
$500-t szeretnék kifizetni, viszont amikor beírom,és tovább megyek akkor ez az ablak fogad. Na most nem igazán tudom/értem, hogy mik ezek az összegek. Ezek különböző levonások(és ha igen, most akkor melyik összeget fogom megkapni?), vagy teljesen más?

Szerk.: Jobban átnézve azt szűrtem le, hogy skrill-re nem engedi kifizetni a teljes összeget. Ha ez így van, mi lehet az oka?

Fonodo_villamos
Válasz Zsolti1 kommentjére
2016. júl. 25. 16:34

Vélhetően vmikor depóztál Skrillről, és ami onnan jött, azt csak oda lehet visszakérni (ez esetünkben 134 dollár). A többit oda kéred, ahova akarod.

Szecska
Válasz Zsolti1 kommentjére
2016. júl. 25. 16:41

Pontosan, ha skrillre kered ki, akkor annyi, hogy 2 reszletben kapod meg a penzt. (A 134et azonnal, a tobbit meg fel oran belul :) )
Az az oka, hogy a penzmosasi torveny miatt az eredeti toket csak oda engedi kifizetni, ahonnan jott, a tobbivel azt csinalsz, amit akarsz.

Zsolti1
2016. júl. 25. 16:42

Ahha, értem. Köszönöm! :)

SajtiEgon
Válasz sztalin kommentjére
2016. júl. 25. 17:59

Live ruletten nyert már valaki valamit? Elvileg ha felteszek 12,5 dollárt ad egy tiketet ami kb 2-t ér, csak hogy eddig 6x pörgettem és 6x vesztettem, a tiketekkel se nyertem semmit, biztos véletlen ez is. Kb 1:1000 a valószínűsége.

Szerintem csupán csak annyi történt, hogy amikor a csodálatos új avatarod jóváhagyták, egyúttal a szopató flagedet is ON-ra állították! :D

sztalin
2016. júl. 25. 18:57

na az nagyon meglehet, bár az imént nyertem 2 dollárt

sztalin
2016. júl. 26. 12:16

hogy hogy nem, megint elbuktam 12,5 dollárt a ruletten ... hetedszer zsinórban. Lehet hogy 50 centenként kéne feltenni, ha naponta 25x a másikat pörgeti ki az már szerintük is feltűnő lenne. Meg a másik, a sportfogadásra nem szerveznek ilyen promókat, alighanem mert ott nem tudják megcsinálni hogy a másik csapat nyerjen ha feltesz az ipse pár dollárt. Itt sima ügy.

csufi
2016. júl. 26. 14:02

Olyan kérdésem lenne, hogy nálatok is tapasztalható az állandó lefagyás? Ma kb fél órája tolom ez alatt négyszer fagyott le!

Fonodo_villamos
Válasz sztalin kommentjére
2016. júl. 26. 15:12

hogy hogy nem, megint elbuktam 12,5 dollárt a ruletten ... hetedszer zsinórban. Lehet hogy 50 centenként kéne feltenni, ha naponta 25x a másikat pörgeti ki az már szerintük is feltűnő lenne. Meg a másik, a sportfogadásra nem szerveznek ilyen promókat, alighanem mert ott nem tudják megcsinálni hogy a másik csapat nyerjen ha feltesz az ipse pár dollárt. Itt sima ügy.

Ha a bónuszt pörgeted ki, rakj a pirosra meg a feketére is, és ennyi.

sztalin
Válasz Fonodo_villamos kommentjére
2016. júl. 26. 16:03

Ha a bónuszt pörgeted ki, rakj a pirosra meg a feketére is, és ennyi.

Nem lehet, azért már nem ad pontot. Ezért is gyanús, mert ezt nem kéne büntessék, csak nekik jó (ha a bónuszt nem számítjuk), mert úgy én tuti nem nyerek, csak ő a nullával. Mocskos csaló banda.

Élő ügyfélszolgálat