Hali,
PS-ről most utalnék ki először pénzt, viszont akadt némi problémám, remélhetőleg valaki tud segíteni... :)
$500-t szeretnék kifizetni, viszont amikor beírom,és tovább megyek akkor ez az ablak fogad. Na most nem igazán tudom/értem, hogy mik ezek az összegek. Ezek különböző levonások(és ha igen, most akkor melyik összeget fogom megkapni?), vagy teljesen más?
Szerk.: Jobban átnézve azt szűrtem le, hogy skrill-re nem engedi kifizetni a teljes összeget. Ha ez így van, mi lehet az oka?
Vélhetően vmikor depóztál Skrillről, és ami onnan jött, azt csak oda lehet visszakérni (ez esetünkben 134 dollár). A többit oda kéred, ahova akarod.
Pontosan, ha skrillre kered ki, akkor annyi, hogy 2 reszletben kapod meg a penzt. (A 134et azonnal, a tobbit meg fel oran belul :) )
Az az oka, hogy a penzmosasi torveny miatt az eredeti toket csak oda engedi kifizetni, ahonnan jott, a tobbivel azt csinalsz, amit akarsz.
Ahha, értem. Köszönöm! :)
Live ruletten nyert már valaki valamit? Elvileg ha felteszek 12,5 dollárt ad egy tiketet ami kb 2-t ér, csak hogy eddig 6x pörgettem és 6x vesztettem, a tiketekkel se nyertem semmit, biztos véletlen ez is. Kb 1:1000 a valószínűsége.
na az nagyon meglehet, bár az imént nyertem 2 dollárt
hogy hogy nem, megint elbuktam 12,5 dollárt a ruletten ... hetedszer zsinórban. Lehet hogy 50 centenként kéne feltenni, ha naponta 25x a másikat pörgeti ki az már szerintük is feltűnő lenne. Meg a másik, a sportfogadásra nem szerveznek ilyen promókat, alighanem mert ott nem tudják megcsinálni hogy a másik csapat nyerjen ha feltesz az ipse pár dollárt. Itt sima ügy.
Olyan kérdésem lenne, hogy nálatok is tapasztalható az állandó lefagyás? Ma kb fél órája tolom ez alatt négyszer fagyott le!
hogy hogy nem, megint elbuktam 12,5 dollárt a ruletten ... hetedszer zsinórban. Lehet hogy 50 centenként kéne feltenni, ha naponta 25x a másikat pörgeti ki az már szerintük is feltűnő lenne. Meg a másik, a sportfogadásra nem szerveznek ilyen promókat, alighanem mert ott nem tudják megcsinálni hogy a másik csapat nyerjen ha feltesz az ipse pár dollárt. Itt sima ügy.
Ha a bónuszt pörgeted ki, rakj a pirosra meg a feketére is, és ennyi.