Marcow
Válasz Thomasson kommentjére
2016. nov. 21. 23:59

Szerintem azokat akarják leszűrni akik ki-be fizetnek nagyobb összegeket, ezzel elérve skrill meg neteller VIP státuszokat (meg pénzvisszatérítéseket), mert ezeknek a tranzakcióknak ugye a stars állja a díját. Oszt annyi... Mondjuk akkor csak azokat kéne kizárni akik ezt csinálják, vagy havi 1-2 ingyenes, aztán meg fizetős.

SajtiEgon
2016. nov. 22. 0:17

Ha ragaszkodsz a Skrillhez, akkor fizess be a skrilles bankkártyáddal. Ennyi.

Pistapapa
2016. nov. 22. 2:39

Figyu srácok nekem egyelőre működik, szóval ha másnak esetleg így marad akkor küldjétek el nekem én befizetem, levonok 10% tranzakciós jutalékot és a többit továbbküldöm. :D

Tir-X
Válasz Ascent888 kommentjére
2016. nov. 22. 3:16

Ebben az egészben csak az nem logikus, hogy (egyelőre) inkább a vesztő játékosok az érintettek - hiszen a nyerők eleve ritkábban fizetnek be, ill motiváltabbak is, hogy megoldják, akár abasqous-val, vagy másként.., míg a vesztő legyint egyet az egészre és nem foglalkozik tovább vele.., vagy befizet ahová tud.

A fishek nagy része azt sem tudja, hogy mi az a skrill/neteller. Egyéb opciókat, általában bankkártyát használnak a befizetéshez szerintem a legtöbben.

Netrol
Válasz danfiu kommentjére
2016. nov. 22. 5:05

Egyebkent mar elinditottam egy eleg jo vonalat h kideritsem a dolgokat, ha lesz valami akkor ide beirom.

Megkérdezted Negreanut? :D

Csede45
2016. nov. 22. 6:05

Szerintem is az ewallet cashback lessz a ludas....ami érthető

danfiu
Válasz Csede45 kommentjére
2016. nov. 22. 6:35

Szerintem is az ewallet cashback lessz a ludas....ami érthető

Nem...

Van 4-5 olyan haverom,aki ebben erintett es egyikuk sem utalgat be meg ki sokat.

csiga19794
2016. nov. 22. 8:30

Bocsi:) Nem nagyon értem én se mit írnak. Engem 6 napja szopat ps. 6 napja várok választ emailemre. A világ "legnagyobb" online termétől. Akkor a többitől mit várjak.

Ha azt kérdezted tőlük,hogy adnak-e 20$-t hitelbe és csütörtökön 21et küldesz vissza,akkor ne is várj gyors választ:p

Zoli82
2016. nov. 22. 9:06

engem még mindig enged befizetni netellerről, vagy legalábbis ott van
és ma reggel frissítette magát már ps

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. nov. 22. 9:07

Ha azt kérdezted tőlük,hogy adnak-e 20$-t hitelbe és csütörtökön 21et küldesz vissza,akkor ne is várj gyors választ:p

Lalos, jacsapoki simán képes még erre is. Piroslapos meg egyfolytában anyázza őket, arra meg válaszolnak .:D

Élő ügyfélszolgálat