Nem hiszem, hogy emiatt lett volna ez a szankció. A skrill vip rendszer kijátszását annál inkább, amikor ugy forgatod a pénzt ki-be h jobb vip szinted legyen ezáltal jobb atm ratek amik pl nagyobb keresetnél jóval többet jelent mint 100$. Jelen esetbe amikor backingek beletolnak x összeget aztán szétküldik játékosainak, majdnem hasonló mintha valaki saját magának megforgat 10k-t kicsit jobb rate miatt.
Nem fogok senkit birálni azért mert kiskaput talált egy rendszeren.
ui: wasp commentre ment, csak nem jól idéztem be
Sőt abban se vagyok biztos h ez nem amolyan szankció a backing csoportok ellen, amit Amaya jelenlegi üzletpolitikáját nézve nem lenne meglepő. Akik valaha kapcsolatba álltak/állnak ilyen backingekkel, megkapták ezt a limitálást h ezzel is nehezítsék a sok regular helyzetét.
Mivel én nem látok bele ezekbe csak egy tipp lehet.
nem tölti be a stars klienst..bármit csinálok updatenál elakad.. kiírja,hogy nézzem meg a FAQ paget..rákattintok és azt meg a nav blokkolta 365 napra..szal akkor most mi van..tud valaki segíteni please?? thank you!! :))
nálam megy, nálad van a hiba
Sőt abban se vagyok biztos h ez nem amolyan szankció a backing csoportok ellen, amit Amaya jelenlegi üzletpolitikáját nézve nem lenne meglepő. Akik valaha kapcsolatba álltak/állnak ilyen backingekkel, megkapták ezt a limitálást h ezzel is nehezítsék a sok regular helyzetét.
Mivel én nem látok bele ezekbe csak egy tipp lehet.
Nem hiszem, hogy emiatt lett volna ez a szankció. A skrill vip rendszer kijátszását annál inkább, amikor ugy forgatod a pénzt ki-be h jobb vip szinted legyen ezáltal jobb atm ratek amik pl nagyobb keresetnél jóval többet jelent mint 100$. Jelen esetbe amikor backingek beletolnak x összeget aztán szétküldik játékosainak, majdnem hasonló mintha valaki saját magának megforgat 10k-t kicsit jobb rate miatt.
Nem fogok senkit birálni azért mert kiskaput talált egy rendszeren.
ui: wasp commentre ment, csak nem jól idéztem be
Itt a válasz a miértekre.
Pénzmosás gyanújával mintegy 180 embert vettek őrizetbe - Adózóna.hu
Itt a válasz a miértekre.
Pénzmosás gyanújával mintegy 180 embert vettek őrizetbe - Adózóna.hu
Ha a backing csoportoknak akarnának tiltani tiltsák be a player transfert, sokal egyszerübb lenne és nagyobb érvágás + maximalizálják a ingyenes kifizetések számát, többinél lehetne a feet a játékosra terhelni.
De igy az átlag playával is kiszurnak.
OFF:
Van 1M$-os free megint