Nálam is eltűnt a skrill, sőt a neteller is mint befizetési opció. Másnak csak a skrill tűnt el? E-mail persze semmi. Az új dombornyomott skrill kártyával mindenesetre gondolom be lehet fizetni.
Danfiu, szerintem az hogy van pár haverod aki nem utalgatott sokat ki/be, még nem feltétlenül jelenti hogy nem unták meg hogy egyesek backing szinten tömegével ki/be utalgattak a skrill casback miatt. És ha már megszűntetik ezt a depo lehetőséget nem lehetnek személyválogatóak.
lehet csak a backingeseket szopatják, vagy akiről azt hiszik az lehet
Nekem is megvan minden opció.
Nálam is eltűnt a skrill, sőt a neteller is mint befizetési opció. Másnak csak a skrill tűnt el? E-mail persze semmi. Az új dombornyomott skrill kártyával mindenesetre gondolom be lehet fizetni.
Danfiu, szerintem az hogy van pár haverod aki nem utalgatott sokat ki/be, még nem feltétlenül jelenti hogy nem unták meg hogy egyesek backing szinten tömegével ki/be utalgattak a skrill casback miatt. És ha már megszűntetik ezt a depo lehetőséget nem lehetnek személyválogatóak.
Full random, vki skrill vip miatt tolta és nem szedték ki neki a skrill/netellert, én pl nem toltam sose vip miatt ki-be cashinget és mégis kivették....
nekem van mind2.. MÉG...
Szerintem már jó ideje nem nagy buli a cashback, én is több mint egy éve leálltam vele. Pláne azután, miután elkezdték visszavágni a limiteket szó nélkül. Manapság, aki nem HS, szerintem maximum 20k-s limitje lehet ps-en, arra meg jön vagy 80-100$ cb-ként. Nem egy nagy történet.
megloptuk szegény Amaya-t sírokkkkkkkk
(még jó hogy nem vagyok profi)
(még jó hogy nem vagyok profi)