HUNchampion
Válasz Thomasson kommentjére
2016. nov. 22. 9:08

Nálam is eltűnt a skrill, sőt a neteller is mint befizetési opció. Másnak csak a skrill tűnt el? E-mail persze semmi. Az új dombornyomott skrill kártyával mindenesetre gondolom be lehet fizetni.

Danfiu, szerintem az hogy van pár haverod aki nem utalgatott sokat ki/be, még nem feltétlenül jelenti hogy nem unták meg hogy egyesek backing szinten tömegével ki/be utalgattak a skrill casback miatt. És ha már megszűntetik ezt a depo lehetőséget nem lehetnek személyválogatóak.

Zoli82
2016. nov. 22. 9:45

lehet csak a backingeseket szopatják, vagy akiről azt hiszik az lehet

time4revenge
2016. nov. 22. 10:26

Nekem is megvan minden opció.

Csoszogi33
Válasz HUNchampion kommentjére
2016. nov. 22. 12:00

Nálam is eltűnt a skrill, sőt a neteller is mint befizetési opció. Másnak csak a skrill tűnt el? E-mail persze semmi. Az új dombornyomott skrill kártyával mindenesetre gondolom be lehet fizetni.

Danfiu, szerintem az hogy van pár haverod aki nem utalgatott sokat ki/be, még nem feltétlenül jelenti hogy nem unták meg hogy egyesek backing szinten tömegével ki/be utalgattak a skrill casback miatt. És ha már megszűntetik ezt a depo lehetőséget nem lehetnek személyválogatóak.

Szerintem már jó ideje nem nagy buli a cashback, én is több mint egy éve leálltam vele. Pláne azután, miután elkezdték visszavágni a limiteket szó nélkül. Manapság, aki nem HS, szerintem maximum 20k-s limitje lehet ps-en, arra meg jön vagy 80-100$ cb-ként. Nem egy nagy történet.

kZstaR
2016. nov. 22. 16:06

Full random, vki skrill vip miatt tolta és nem szedték ki neki a skrill/netellert, én pl nem toltam sose vip miatt ki-be cashinget és mégis kivették....

xfactor675
2016. nov. 22. 18:18

nekem van mind2.. MÉG...

Wasp
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2016. nov. 22. 19:40

Szerintem már jó ideje nem nagy buli a cashback, én is több mint egy éve leálltam vele. Pláne azután, miután elkezdték visszavágni a limiteket szó nélkül. Manapság, aki nem HS, szerintem maximum 20k-s limitje lehet ps-en, arra meg jön vagy 80-100$ cb-ként. Nem egy nagy történet.

Én konkrétan nem is engedtem backingünkön belül, hogy valaki ezzel (vissza)éljen, mivel nagyon ratyi dolognak tartom (tartjuk), hogyha valakit egyértelműen és tisztességtelenül megkárosítasz azért, hogy hasznod legyen, méginkább, ha úgy megy a dolog, mint a cashback kapcsán, hogy okozol 100 dolcsi kárt azért, hogy keress 10 dolcsit, ami meg már körülbelül végképp mindennek a legalja. Kb mint ellopni a zsilipkaput és eladni vas árban, aztán meg siránkozni ha elviszi a víz a házad.

Ezúton is köszönöm a pókerjátékosok nevében az eredményt a cashback-kel trükközőknek. (tudom, mindjárt megkapom az oltást, hogy ők csak éltek a lehetőséggel, de szerintem ez nem a lehetőséggel élés, hanem visszaélés, a másik szereplő egyértelmű meglopása, illetve pénzének kicsalása. Ez főleg a pókerben magukat profiknak tartóktól szánalmas egyébként.)

fszt2
2016. nov. 22. 20:05

megloptuk szegény Amaya-t sírokkkkkkkk

fszt2
Válasz Wasp kommentjére
2016. nov. 22. 20:06

(még jó hogy nem vagyok profi)

Csede45
Válasz fszt2 kommentjére
2016. nov. 22. 20:58

(még jó hogy nem vagyok profi)

jollátod, valószinűleg ordas fish lehetsz , aki az asztalnál nemtud nyerni,és ebből próbálsz kis aprót csinálni...

Élő ügyfélszolgálat