necopor
Válasz Thomasson kommentjére
2016. dec. 9. 7:12

Meg szerintem az egyetlen terem ahol reggel 8 és dél között is simán vannak asztalok minden téten.

szzolika
2016. dec. 9. 18:28

Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni. Mióta a PokerStars megváltoztatta a befizetési számláját, két befizetésemet sem írták jóvá a számlámon. Nem tudom hová forduljak. Minden ötletet szívesen fogadok, van valamilyen ügyfélszolgálat ahol ezt meg tudom reklamálni? Az első után írtam egy e-mailt az affiliates@pokerstarspartners.com címre, csatolva a banki bizonylatot de semmi válasz.

Köszi előre is![TABLE="class: ajC"]
[TR="class: ajv"]
[TD="class: gL, colspan: 2"]affiliates@pokerstarspartners.com[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

xieung
Válasz szzolika kommentjére
2016. dec. 13. 13:20

Onnan nem is fogsz! Az a leányvállalatos mailcímük!
support@pokerstars.eu -t próbáld

Kisvitéz
2016. dec. 13. 20:26

Nem tudja véletlen valaki. hogyan lehet beállítani a gyors gombokat Mtt-ken mondjuk preflop szituációba 2.08BB-t emeljen preflop az első gomb?

Wildcatfish
2016. dec. 13. 20:56

Halli

Sattings/gameplay/Bet slider

Big blind ba betudsz tenni 4 tetszöleges sizet

molylepke
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. dec. 16. 20:59

valaki tudna nekem segíteni!? a Fulltilt kliensen keresztül játszok a starson így nem lehet sportfogadást kötni? ha igen akkor hol találom!? köszönöm a segítséget előre is

FairName
2016. dec. 17. 18:30

Sziasztok tudna vki segíteni, ha beutaltam netellerről PSre, utána hétfőn majd beutalok minimumot mastercardról akkor az egészet ki tudom venni banki átutalással? netellert nemrég csináltam és nem igazán kapom meg az átutalt összeget amivel igazolhatom, hogy a bankszámla az enyém:/

molylepke
Válasz FairName kommentjére
2016. dec. 17. 20:11

csinálj egy moneybookers számlát utalj fel és utána azon tudod intézni biztonságos is meg gyors.. én ezt tanácsolom neked! :)

molylepke
Válasz molylepke kommentjére
2016. dec. 19. 12:43

tegnap egy magyar gyerek FT-n volt a Sunday Millionon 9.ik lett és tablettről tolta elment a kapcsolata vicc hogy nem tudott átmenni lap-topra vagy megkérni valakit hogy vegye át.. így le bukta a stacket és mehetett haza..:confused:

FairName
2016. dec. 19. 16:37

Mennyi idő alatt érkezik meg PSről a banki átutalásos leutalás? Ma utaltam le péntekig van rá esély, hogy a számlámon legyen a pénz?

Élő ügyfélszolgálat