van Gerwen
Válasz FairName kommentjére
2016. dec. 19. 18:07

Mennyi idő alatt érkezik meg PSről a banki átutalásos leutalás? Ma utaltam le péntekig van rá esély, hogy a számlámon legyen a pénz?

Elvileg addig lazán, földolgozás után mostanában 1-2 nappal mindig megérkezett.

szroli
Válasz Thomasson kommentjére
2016. dec. 19. 18:08

Kb. 3-4 nap.

FairName
2016. dec. 19. 23:05

köszi a választ srácok

RegGeri
Válasz FairName kommentjére
2016. dec. 20. 9:16

Hogy tudok most magyarként befizetni a terembe, csak a PaySafe maradt? Vagy működik még a banki beutalás is?

Wildcatfish
2016. dec. 20. 13:50

Sima Visa , vagy mastercard , abacos

nem teszteltem öket de mért ne müködnének

sztalin
2016. dec. 22. 17:03

volt The Deal a pokerstars kliengsben, de mostanra megint eltűnt, nem tudtok róla valamit? Amennyire pörgött, napi 100k jackpot simán összegyűlik

SajtiEgon
Válasz sztalin kommentjére
2016. dec. 22. 19:03

volt The Deal a pokerstars kliengsben, de mostanra megint eltűnt, nem tudtok róla valamit? Amennyire pörgött, napi 100k jackpot simán összegyűlik

Jé, tényleg eltűnt...
De az elvben talán nekem is jelent valamicske jót, mert gondolom, akkor valaki kipörgette a 130k körüli jackpotot, aminek azt írták, hogy a felét kapja meg, a másik felét pedig szétosztják azok közt, akik az elmúlt 12 órában próbálkoztak. Ilyen voltam én is...

Mezo_gsi
Válasz SajtiEgon kommentjére
2016. dec. 22. 20:18

Starson még mindig működik az, hogy ha bejutnék a Monday Millionra satelitről és utána kiregisztrálok a versenyről, akkor kapok 215 T$-t?

Illetve a T$-t még mindig el lehet adni normal $-ert?

Ezer éve nem játszottam...

Marcow
2016. dec. 22. 20:52

Alapból működik, de lehet, hogy erről a monday misiről nem enged leregelni. Ha 2x jutsz be akkor biztos T$-t kapsz. Seftelni meg gondolom lehet vele.

koviii
2016. dec. 23. 5:16

Hogy tudom visszaállítani a beállításaimat a lobbyban???????
Ma ahogy beléptem a PS-re, az eredeti verzió fogadott, jól tiltre is b*szott. Rengeteg mindent újra be kéne állítanom...

Élő ügyfélszolgálat