Hachiko
Válasz Thomasson kommentjére
2016. dec. 7. 16:55

Sziasztok!

Ma az fogadott, hogy a kifizetésnél, a Skrilles számlámnál a régi Moneybookerses email címem van? Időben észrevettem és nem utaltam ki a pénzt...Valaki jár még hasonló cipőben? Már írtam a supportnak, még nem reagáltak.

nightfury
2016. dec. 7. 17:59

Köszönöm a válaszokat!
Szerintem is a legjobb a kliense. És értem, hogy biztonságos is.
A kis termekre most nem is gondoltam, de mondjuk a 2.-ként mögötte lévő 888-nál is kb 10x annyi CG játékosa van, és azt gondolom annyival nem rosszabb a 888 kliense. De akár a winamaxot is mondhattam volna, szerintem annak is jó a szoftvere. Ipokeren már lehet vitatkozni. :)
És azért gondolom ezek megbízható termek.
De valszeg akkor több tényező együtt, ahogy Wildcatfish is írta.
Csak az volt fura, hogy tényleg sokan szapulják, főleg mostanság, de mégis ott vannak a legtöbben még mindig.
Kb. annyian mint az élmezőny többi termében együttvéve.

sztalin
2016. dec. 7. 22:18

ruszki fórumon lehet olvasni, van olyan poker challenge, hogy 15 vpp-t kell gyűjteni, ad cserébe cash bónuszt és 25k-s allin shootout belépőt. Más is kapott ilyet? Vagy csak a ruszkik?

zavoka
2016. dec. 7. 23:20

Üdv, ps en hogyan tudok iPhone rol játszani?

sztalin
2016. dec. 7. 23:37

hát, leginkább sehogy, el kell hitetned az almabolttal hogy albán vagy, vagy angol, osztrák ... de ha megadod a bankkártyaszámod rájön hogy magyar vagy

Narthak
Válasz zavoka kommentjére
2016. dec. 8. 8:43

Üdv, ps en hogyan tudok iPhone rol játszani?

A német store-ból le tudod tölteni
Csinálj egy német accountot, keress hozzá google-on létező német utcát és irányítószámot! Ezt ellenőrzi,bankkártya nem gond

Hachiko
Válasz Hachiko kommentjére
2016. dec. 8. 19:39

Sziasztok!

Ma az fogadott, hogy a kifizetésnél, a Skrilles számlámnál a régi Moneybookerses email címem van? Időben észrevettem és nem utaltam ki a pénzt...Valaki jár még hasonló cipőben? Már írtam a supportnak, még nem reagáltak.

Egyszerűen nem értem mi történik!? Nem válaszolnak és már a pénztárba sem tudok belépni, csak közvetlenül a kliensbe belépés után, de onnan utána sehova.

Carragher_x
2016. dec. 8. 20:05

Sziasztok!

Én ugyanígy jártam, bár én ezt hónapokkal ezelőtt vettem észre. Mostanában leveleztem erről velük, miután pont letiltották a skrill befizetést, de nem sikerült megoldani a problémát. Sztük fizessek be az újról. Sztem letiltották a befizetést. Sztük ők nem tudják átírni. Sztem ****. :)

Hachiko
2016. dec. 8. 20:47

Sikerült befizetnem, de 48 óra múlva tudom csak meg, hogy megváltozott e a helyzet...

Meanmachine
2016. dec. 9. 1:47

Sikerült befizetnem, de 48 óra múlva tudom csak meg, hogy megváltozott e a helyzet...

https://poker-akademia.com/vBulletin/online-poker-termek/610-pokerstars-1423.html#post700350

üdv a klubban. azóta egyébként megoldódott, meg is jött a pléhmani.

Élő ügyfélszolgálat