WINAMAXDONK
Válasz Thomasson kommentjére
2017. jan. 14. 13:22

Köszönöm barátom a segitséget!

Fiatal
2017. jan. 15. 17:08

Sziasztok!Valaki tud segíteni, hogy milyen programmal tudom megkönnyíteni a sngk indítását?.Mi a nevük és hogy ingyenes vagy fizetős?

molylepke
2017. jan. 15. 18:12

bejed bármikor donk barátom! :)

kry
2017. jan. 17. 16:43

Hi!

a PokerStars.log.0 egyszer csak 40 gigásra dagadt!
úgy vettem észre, hogy betelt az SSD-m, így persze a nem mentett beállításokat, és a jegyzeteket is buktam.

újratelepítettem, és ugyanez történt, csak nem vártam meg míg megint telenyomja...
ha 1 TB szabad helyem van, gondolom azt is teletolja valamivel!

tapasztaltatok hasonlót, és ha igen, mit csináljak vele?

hofi12
Válasz kry kommentjére
2017. jan. 17. 16:59

én lementettem még kiskorában, aztán amikor megnőtt, töröltem és visszamásoltam. mondjuk kettő után megunta.

kry
2017. jan. 17. 17:08

én is töröltem, és belépés után létrehoz egy újat automatikusan, de kb. 3 óra játék után, 25 gigásra dagadt megint.

benyo87h
Válasz kry kommentjére
2017. jan. 18. 0:21

én is töröltem, és belépés után létrehoz egy újat automatikusan, de kb. 3 óra játék után, 25 gigásra dagadt megint.

Ugyan ez nálam is előfordult többször már,illetve egyre több embertől hallom. Nálam a gép újra telepítése óta megszűnt. illetve a ps-en a help fül alatt felfedeztem egy log fájl-al kapcsolatos opciót, gondolom ott lehet jelezni feléjük hogy vmi szar vele. Hátha ez segít valakinek.

kry
Válasz benyo87h kommentjére
2017. jan. 18. 2:17

Ugyan ez nálam is előfordult többször már,illetve egyre több embertől hallom. Nálam a gép újra telepítése óta megszűnt. illetve a ps-en a help fül alatt felfedeztem egy log fájl-al kapcsolatos opciót, gondolom ott lehet jelezni feléjük hogy vmi szar vele. Hátha ez segít valakinek.

elég fura dolog ez...
azóta jó, ha megint bekrepál, írok nekik.

sakkos000
Válasz Fiatal kommentjére
2017. jan. 18. 4:53

Sziasztok!Valaki tud segíteni, hogy milyen programmal tudom megkönnyíteni a sngk indítását?.Mi a nevük és hogy ingyenes vagy fizetős?

Tableoptimizer amit használok. Én csak asztal rendezésre de van sng reg funkciója is. 30 dollár 1 évre.

Fiatal
2017. jan. 18. 22:02

Köszönöm.Remek.

Élő ügyfélszolgálat