Köszönöm barátom a segitséget!
Sziasztok!Valaki tud segíteni, hogy milyen programmal tudom megkönnyíteni a sngk indítását?.Mi a nevük és hogy ingyenes vagy fizetős?
bejed bármikor donk barátom! :)
Hi!
a PokerStars.log.0 egyszer csak 40 gigásra dagadt!
úgy vettem észre, hogy betelt az SSD-m, így persze a nem mentett beállításokat, és a jegyzeteket is buktam.
újratelepítettem, és ugyanez történt, csak nem vártam meg míg megint telenyomja...
ha 1 TB szabad helyem van, gondolom azt is teletolja valamivel!
tapasztaltatok hasonlót, és ha igen, mit csináljak vele?
én lementettem még kiskorában, aztán amikor megnőtt, töröltem és visszamásoltam. mondjuk kettő után megunta.
én is töröltem, és belépés után létrehoz egy újat automatikusan, de kb. 3 óra játék után, 25 gigásra dagadt megint.
én is töröltem, és belépés után létrehoz egy újat automatikusan, de kb. 3 óra játék után, 25 gigásra dagadt megint.
Ugyan ez nálam is előfordult többször már,illetve egyre több embertől hallom. Nálam a gép újra telepítése óta megszűnt. illetve a ps-en a help fül alatt felfedeztem egy log fájl-al kapcsolatos opciót, gondolom ott lehet jelezni feléjük hogy vmi szar vele. Hátha ez segít valakinek.
Sziasztok!Valaki tud segíteni, hogy milyen programmal tudom megkönnyíteni a sngk indítását?.Mi a nevük és hogy ingyenes vagy fizetős?
Köszönöm.Remek.