nem csak a stars nem tiszta! egyik poker oldal sem az! azt hiszem ez elég nyilvánvaló! :)
A Pokerstars betilthatja a számlám, és elveszi a pénzem?
Valamikor régen regisztráltam a psre, és utaltam is rá pénzt, amit elveszitettem. Mindez 2-3éve volt. Nemsokáig játszottam náluk, kb csak egy hétig kb, amig kitartott a pénzem, majd az oldal felé sem néztem egész mostanáig. Most ismét kedvem lett pókerezni, de mivel már nem emlékszem a régi accountomra, igy újat regisztráltam, és feltöltöttem 20dollárt. Tehát van 2 számlám a pokerstarsnál, és mindkettőnél azonos a nevem, cimem, és minden személyes adat, kivéve a bankkártya. Jelenleg közel 70 dollárom van a számlán, és a stars kéri, hogy töltsek fel egy fényképes igazolványt a számlám érvényesitéséhez. Ehhez még 14napom van hátra, és ha elmulasztom akkor felfüggesztik a számlám, és elkobozzák a rajta levő pénzt. Namost attól tartok, hogyha elküldöm nekik a dokumentumot akkoris felfüggesztenek, amiért több számlám van, és bukom a pénzt.
Küldd el nekik, jobbat úgyse tudsz.Nem biztos ,hogy rájönnek hogy volt ott számlád.
hogy nem jönnek rá? ez jó vicc volt... :)
Irj le mindent őszintén,hogy szánod bánod de nem tudtad hogy nem lehet, nem akartál csalni csak elfelejtetted a régit. Jobb ha te írod meg,mintha ők jönnek rá.
Én még a régi fulltilten jártam így, ott törölték az új számlát a pénzel együtt,de legalább a régit meghagyták és jáchattam tovább.
Valami jó befizetési(2017) bónus-t tudok?
Köszi szépen.
jaja, befizetsz 50-et és 75-öt elkaszinózhatsz
az korrekt! tuti biznisz :d
Pokerstars, automatikus regisztrácio versenyekre
Sziasztok, van egy problémám amire nem találtam választ. Néha indulok szatelliteken a starson és, ha megnyerem a versenyt akkor automatikusan a már elkezdödött versenyre is beültet. A kérdésem ,hogyan tudom ezt megakadályozni?
Sziasztok, van egy problémám amire nem találtam választ. Néha indulok szatelliteken a starson és, ha megnyerem a versenyt akkor automatikusan a már elkezdödött versenyre is beültet. A kérdésem ,hogyan tudom ezt megakadályozni?