Kivalo... ezeket ftp-n is megcsinaltak, sikerult is kinyirni a jatektipusok nagy reszet es a forgalmat is annulalni.
Improving the game of poker for our customers - PokerStars
Hát nem tudom, leülni egy normális nlhe asztalhoz a pokerstarson külön tudományág, átlag júzernek kb lehetetlen
Hat ha mar nl1en is scriptelnek az emberek, 'kor tenyleg baj van...
bárki bármit mond még mindig a stars a legnagyobb oldal de hogy itt is nagyon kezd csappanni a forgalom és a játék kedv a játékosoknál ez egyértelmű most már tényleg látványos régen pl beindult egy nap vagy 200 4.5$-os 180-as most meg alig futnak ehhez képest.. és még lehetne sorolni estig...
én aránylag új accounttal tolom és azt csinálják az elején hogy kicsit hagy nyerni aztán ha látják h van tőkéd lehúznak mert tele vannak adóssággal ez 100% am mert amiket le is oszt flop drill A pár stb 80% kuka az már már tényleg irreális semmi köze a valósághoz se a matekhoz..
Kivalo... ezeket ftp-n is megcsinaltak, sikerult is kinyirni a jatektipusok nagy reszet es a forgalmat is annulalni.
Improving the game of poker for our customers - PokerStars
én aránylag új accounttal tolom és azt csinálják az elején hogy kicsit hagy nyerni aztán ha látják h van tőkéd lehúznak mert tele vannak adóssággal ez 100% am mert amiket le is oszt flop drill A pár stb 80% kuka az már már tényleg irreális semmi köze a valósághoz se a matekhoz..
ezt magamtól is tudtam! de köszi :)
ennek köze nincs ahhoz amit én vázoltam.. bár röviden még írhattam volna 3 oldalt! :)
Van még ember, aki elhiszi, hogy tiszta a Stars?