érdekes! olyat is szoktam látni Single Draw cash game asztaloknál hogy azonos országból lévő játékosok átadják egymásnak a pénzt direkt! kétlem hogy ez szabályos lenne de ezzel sem törődik senki! érdekes... egyeseknek mindent szabad
Ide is beteszem hátha van vagy volt valaki másnak is ilyen. És tudja a megoldást.
A sport részleg nem akar bejönni . Először ez a link volt a képen.https://bitbucket.org/chromiumembedded/cef frissítés után nem változott semmi csak
Most ezt a link van a képen: https://code.google.com/archive/p/chromiumembedded/
Törölés és újra telepítés is megvolt.
ilyen nekem is volt, böngészővel, internet explorerrel kellett varázsolni talán, a kaszinó se megy, ha kipróbálod (valahol nem is baj)
na ja, a legújabb frissítésnél már a vegas sincs fen de az nem zavar. Esetleg valaki akinek van ötlete. Mert az ügyfélszolgálatos kettő lehetőséget vázolt, egyikkel sem sikerült megoldani. Még várom az újabbat .
PokerSolver-re is érdemes figyelni, magyar-orosz munka, folyamatosan és gyorsan fejlődnek. 5$ havonta, még nincs számlálós kijelző, meg idő limit-hez fűződő sng regisztráció lezárás, de hamarosan ez is bekerül.
Sharkystratort nem ajánlom, a support lesz@arja meg inkompetens, a cucc meg nem ment nekem azon a limiten amire vettem. Kalapkankósmajom az egész.
Esetleg még SessionLord: sngopener. Ez olyan 10$ havonta ha jól tudom.
Sziasztok!
Rég jártam itt is és a pokerstars-on is. Érdeklődnék a be és kifizetési lehetőségek felől. Lehet e Visa kártyával befizetni illetve levenni a pénzt?Engedi e a magyar törvény? Esetleg skrill?
Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Rég jártam itt is és a pokerstars-on is. Érdeklődnék a be és kifizetési lehetőségek felől. Lehet e Visa kártyával befizetni illetve levenni a pénzt?Engedi e a magyar törvény? Esetleg skrill?
Előre is köszönöm a segítséget.
Köszönöm a gyors választ.
Sziasztok!
Tudja valaki hogy tudok úgy régebbi versenyeim leosztástörténetét lekérni a starsról hogy ne csak azt küldje el file-be hogy ki lett a 1. 2. 3. 4 ....3288. , mert amikor lekértem pl egy 2014 április 22. versenyem leosztástörténetét akkor csak ezt kaptam, nem voltak benne a konkrét leosztások, esetleg valakinek valami ötlet?
Sziasztok!
valami ötlet?