Arsenal0717
Válasz Piroslapos kommentjére
2017. jún. 8. 23:32

Sziasztok!
A starson keresztül szeretnék szatozni 1-2 európai élőversenyre.
Kérdésem az, hogy ha netán sikerülne ez és bejutnék akkor nyelvtudás hiányában milyen nehézségekbe ütköznék (illetve ütköznék-e)?

JociBalboa
Válasz Arsenal0717 kommentjére
2017. jún. 9. 1:28

Sziasztok!
Kérdésem az, hogy ha netán sikerülne ez és bejutnék akkor nyelvtudás hiányában milyen nehézségekbe ütköznék (illetve ütköznék-e)?

tanulj meg fiam komédiázni..

csiga19794
2017. jún. 9. 6:38

Sziasztok!

Azért a számokat nem árt ismerni,mert különben nem fogod vágni mennyit emelnek:) Meg azért alapkérdések pl.mennyid van meg ilyesmi.

torzon
2017. jún. 9. 9:56

Sziasztok!

Üdv!
Lesznek apró kellemetlenségek, de nem vészes.
Vittek minket sörözni...én úgy értettem fizetik a piát...ittam a 8 euros whiskey-ket egész este, másnap reggelinél beszélgettem egy sráccal, aki mondta, hogy csak a sört fizette a terem :D

Volt egy olyan, hogy holland casinóban full holland asztalhoz kerültem.Fickó kérdezett valamit(máig nem tudom pontosan mit), lényeg, hogy a mondat végére odatette hogy "sir".Én azt értettem, hogy "elég jó a lapod ez komoly? "sure"Mondtam neki, hogy persze komoly "sure!" nagyon jól jöhettett ki az egész, mert mindenki röhögött, onnantól kezdve még az osztók is "sure"-nak hívtak :d

Piroslapos
Válasz Piroslapos kommentjére
2017. jún. 10. 0:17

Kezdig a viccet a befizetés a jó v hónapokon keresztült , most kikértem némi aprót de nyilván nem jött meg meg udvarolni szeretnének és vegyem fel velük a kapcsolatot. Nyilván bemenő lóvénál ez nem fontos. Patkányok!!:))

Milyen érdekes írtam nekik egy kemény üzenetet és délután itt volt a pénz. a reggeli válaszban még 5 munkanapot írtak
:)):)):))

WINAMAXDONK
Válasz Thomasson kommentjére
2017. jún. 10. 1:47

Mennyit nyertél te "mocsok"? Akkor a szokásos volt 1.ivás 2.dugás 3.poker? Jol irtam a sorrendet ?

pappivan
2017. jún. 11. 18:19

Tudunk már valamit arról, hogy mekkora RB bukás lesz ez az új reward system?
Mondjuk egy átlag, havi SN-t játszó playernek? Mennyi lesz az alap RB amit kap az ember, mennyi lesz a varianciára bízva, és mekkora varianciával lesz?

Tir-X
Válasz pappivan kommentjére
2017. jún. 11. 20:14

Tudunk már valamit arról, hogy mekkora RB bukás lesz ez az új reward system?
Mondjuk egy átlag, havi SN-t játszó playernek? Mennyi lesz az alap RB amit kap az ember, mennyi lesz a varianciára bízva, és mekkora varianciával lesz?

Számíts 0%-ra, és akkor nem érhet negatív meglepetés :D
Bocsi, hogy érdemi válasszal nem szolgálok, de amúgy tényleg, én úgy számolok már hónapok óta, hogy oké, akkor nulla lesz a rakeback, aztán ami bepottyan, az egy kis ajándék.

Én 5-10% közöttire számítok amúgy kb. És nem úgy lesz, hogy az egész a varianciára lesz bízva? Nem lesz fix semmi.

pappivan
2017. jún. 11. 20:58

És nem úgy lesz, hogy az egész a varianciára lesz bízva? Nem lesz fix semmi.

Nem tudom, kerestem a neten a Dán rendszerről leírást, de nem szántam rá sok időt így nem találtam. Egy elöttem szóló pedzegette, hogy lesz valamennyi Coin + Láda, ezért ezen a vonalon idultam el.

pappivan
2017. jún. 12. 11:59

Na látom kilett törölve a kommentem. Megtaláltam a Dán rendszerről mindent. A lényeg, hogy a Spin hez hasonló variancia alapján kapod az értéket a ládikádba. Az hogy hogy kapod a ládikát, az nem teljesen tiszta. Több változó is belejátszik, pl mennyit fizetsz be, mennyi rake-et termelsz, és magadhoz képest menyi rake-et termelsz. Plussz bizonyos nagy tétes CG játékokban egyáltalán nem kapsz semmi. A HighStakes SNG-és MTT re nem tért ki a cikk.

Élő ügyfélszolgálat