Sziasztok!
A starson keresztül szeretnék szatozni 1-2 európai élőversenyre.
Kérdésem az, hogy ha netán sikerülne ez és bejutnék akkor nyelvtudás hiányában milyen nehézségekbe ütköznék (illetve ütköznék-e)?
Sziasztok!
Kérdésem az, hogy ha netán sikerülne ez és bejutnék akkor nyelvtudás hiányában milyen nehézségekbe ütköznék (illetve ütköznék-e)?
Sziasztok!
Sziasztok!
Kezdig a viccet a befizetés a jó v hónapokon keresztült , most kikértem némi aprót de nyilván nem jött meg meg udvarolni szeretnének és vegyem fel velük a kapcsolatot. Nyilván bemenő lóvénál ez nem fontos. Patkányok!!:))
Mennyit nyertél te "mocsok"? Akkor a szokásos volt 1.ivás 2.dugás 3.poker? Jol irtam a sorrendet ?
Tudunk már valamit arról, hogy mekkora RB bukás lesz ez az új reward system?
Mondjuk egy átlag, havi SN-t játszó playernek? Mennyi lesz az alap RB amit kap az ember, mennyi lesz a varianciára bízva, és mekkora varianciával lesz?
Tudunk már valamit arról, hogy mekkora RB bukás lesz ez az új reward system?
Mondjuk egy átlag, havi SN-t játszó playernek? Mennyi lesz az alap RB amit kap az ember, mennyi lesz a varianciára bízva, és mekkora varianciával lesz?
És nem úgy lesz, hogy az egész a varianciára lesz bízva? Nem lesz fix semmi.
Nem tudom, kerestem a neten a Dán rendszerről leírást, de nem szántam rá sok időt így nem találtam. Egy elöttem szóló pedzegette, hogy lesz valamennyi Coin + Láda, ezért ezen a vonalon idultam el.
Na látom kilett törölve a kommentem. Megtaláltam a Dán rendszerről mindent. A lényeg, hogy a Spin hez hasonló variancia alapján kapod az értéket a ládikádba. Az hogy hogy kapod a ládikát, az nem teljesen tiszta. Több változó is belejátszik, pl mennyit fizetsz be, mennyi rake-et termelsz, és magadhoz képest menyi rake-et termelsz. Plussz bizonyos nagy tétes CG játékokban egyáltalán nem kapsz semmi. A HighStakes SNG-és MTT re nem tért ki a cikk.