barsza
Válasz Thomasson kommentjére
2017. okt. 3. 20:05

egyébként most rákérdeztem supportnál, hogy befizetés után továbbküldhetem e a pénzt.

Nem bonyolították túl a választ, csak annyit írtak, hogy igen, küldhetem.

Vagy nem értették a kérdést, vagy valóban nem kötelező játszani a pénzzel.

Aenima
2017. okt. 3. 20:10

Nem küldheted tovább, amíg nem teszed fel tétként. Tapasztalat.

TheHUNuT9s
2017. okt. 3. 20:19

Nem értették a kérdést.

feri78
Válasz barsza kommentjére
2017. okt. 3. 20:22

egyébként most rákérdeztem supportnál, hogy befizetés után továbbküldhetem e a pénzt.

Nem bonyolították túl a választ, csak annyit írtak, hogy igen, küldhetem.

Vagy nem értették a kérdést, vagy valóban nem kötelező játszani a pénzzel.

A lobby-ban meg tudod nézni. Két összeget látsz: összesen és kifizethető.
Ami a kifizethetőnél van annyit tudsz küldeni vagy kivenni.

Masters800
2017. okt. 7. 20:56

A héten megszüntették a rendes 4,5$ 180 mant, helyette 4,5$ on-demand formátumút vezettek be, 36 főnél indul max 180 főig, úgy tűnik jól tették mert csúcsidőben 30 fut.

ivanesz
Válasz Masters800 kommentjére
2017. okt. 7. 21:03

A héten megszüntették a rendes 4,5$ 180 mant, helyette 4,5$ on-demand formátumút vezettek be, 36 főnél indul max 180 főig, úgy tűnik jól tették mert csúcsidőben 30 fut.

Próbálgatom én is,de rengeteg a regulár rajtuk.Másoknak mi a tapasztalat?

Istukan
2017. okt. 8. 2:07

Sziasztok.
Tudna valaki segiteni, hogy miért nem tudok Csehország ban pokerstarsba valodi pénzes pokert játszani mert mikor nevezni szeretnék egy versenyre vagy bármire kiírja: "a térségben nem lehet valódi pénzes pokert játszani". Ukrán számlám van ,ha valaki tudja mi a teendő ijenkor léci írjon.

pobyka
Válasz Istukan kommentjére
2017. okt. 8. 3:09

Sziasztok.
Tudna valaki segiteni, hogy miért nem tudok Csehország ban pokerstarsba valodi pénzes pokert játszani mert mikor nevezni szeretnék egy versenyre vagy bármire kiírja: "a térségben nem lehet valódi pénzes pokert játszani". Ukrán számlám van ,ha valaki tudja mi a teendő ijenkor léci írjon.

Az, hogy IP cim alapjan van a dolog, pl en Spanyolorszagban elek, most koltoztem vissza Londonbol ahol ugye .net-es a PS, itt viszont .ES szoval innen nem is lehet a .net -es kliensen jatszani, neked is ugyan ez a problema

Istukan
Válasz pobyka kommentjére
2017. okt. 8. 4:09

Nekem .EU van.

köcsögpokerstars
2017. okt. 8. 10:28

gl Ivanesz!

Élő ügyfélszolgálat