én is hallgatlak :D
Üdv!
Itt szlovákiában is elkezdték blokkolni a szerencsejáték oldalakat.
Egyelőre még a PS-t nem, de a betstars rajta van a kis listájukon.
Kérdésem az lenne, hogy ha "Dns" blokkolást csinálnak PSen akkor a kliens fog futni majd?
Kicsit be vagyok f.sva, mert betfairen a kliens sem megy...
a klienst nem tudják blokkolni, a magyarok legalábbis nem tudták
Tegnaptól:
Mivel látjuk, hogy korábban hitelkártya útján befizetést teljesített a Pokerstars, számlájára, szeretnénk tájékoztatni Önt egy fontos változásról. Sajnálatos módon és az ellenőrzési körünkön kívül álló okok miatt nem tudunk többé hitelkártyás befizetéseket vagy pénzfelvételeket ajánlani a magyarországi illetőségű ügyfeleink számára. Őszintén sajnáljuk, ha ezzel bármilyen kényelmetlenséget okozunk Önnek.
Továbbra is igénybe veheti a Skrillt és a Netellert befizetésekre és pénzfelvételekre, és természetesen a Pokerstars, számlája is működik a szokásos módon. Azonban kártyáját továbbra is használhatja HiPay-jel történő befizetés esetén.
Sziasztok!
Pokerstarson kérnek papírokat, hogy igazoljam magam/lakcímem. A személyit már el is fogadták, de a lakcím azonosítással már csak a g3c1zés megy...vagy négy dokumentumot küldtem már nekik, de nem volt jó egyik sem/sehogy sem...például nem jó nekik az, ha ebankból letöltöm pdf-ben a bankszámlakivonatom...kb. mindenhol máshol elfogadták eddig (konkrétan nem emlékszem rá, hogy nem fogadták volna el), de g3c1 stars szemétkedik, me' hogy nem, 'oszt b@sszäm meg...azt mondták lépjek be ebankba és ott készítsek egy print screent amin a lakcímem, nevem, mai dátum és az url cím látszódik, elküldtem, és semmi...nem jó, hogy miért nem, az ki nem derül az e-mailből, annyit írnak, hogy kivágtam és/vagy szerkesztettem vmit a képen, de ez nem igaz...hozzá se nyúltam...meg még egyszer leírják ,hogy mi kellene nekik...f@szä :D
Mondjuk, amit még nem értek, hogy mitől jobb nekik egy postai levélként érkezett bankszámla kivonatról egy fénymásolat, mint egy ebankból eltöltött pdf...nevetséges már, amit művelnek. Amúgy minden számlám (bank, telefon...) csak neten van meg/ott fizetem...szóval, aki hasonló cipőben járt az segíthetne...ha tud :D
Köszi! :)
Lehet hogy multiacc, esetleg sokat nyertél? De meg ez ****ság, én se kapok bankkivonatot évek óta, a közüzemi számlák is kezdenek elektronikussá válni. Ráadásul ha valaki albérletben lakik simán előfordulhat hogy az égegyadta világon semmit se tud nekik küldeni, a lakcímkártyát sem eszik meg
játszál más oldalon! egyszerű :))
Bemész a bankba és kérsz egy nyomtatott számlakivonatot az előző hónapról. Lefotózod és elküldöd, azt el fogják fogadni.
Be kell sétálni a bankfiókodba, és kérni egy nyomtatott kivonatot. Azt el szoktak fogadni. Fontos, hogy úgy csinálj képet, hogy a papír sarkai látszódjanak.
Bemész a bankba és kérsz egy nyomtatott számlakivonatot az előző hónapról. Lefotózod és elküldöd, azt el fogják fogadni.