Nekem .EU van.
Akkor hogy tudnám játszani?
Szeptember 14.-én volt egy cikk a piros oldalon.
"Újra indulhatnak cseh játékosok a PokerStars versenyein
A helyi szabályozással összhangban a részvétel feltétele az, hogy a GTD fele összegyűljön a díjalapban.
PokerStars zsetonok
Csehország vezette be az online póker egyik legszigorúbb szabályozását, aminek hatására a cseh pókerjátékosok nem indulhattak a PokerStars versenyeit.
A PokerStars azonban nemrég arról tájékoztatta az érintett játékosokat, hogy a nevezés nem megy szembe a szabályozással akkor, ha a verseny garantált díjalapjának a fele már összegyűlt.
Példa: a Sunday Million GTD-je egymillió dollár, tehát a cseh játékosok azután fizethetik ki a buy-int és indulhatnak a versenyen, ha a többi játékos fee-jéből már összegyűlt a díjalapban legalább 500 ezer dollár.
A cseh szerencsejáték-törvény egyik sarokpontja a lottószerű játékok magasabb adója, és úgy tűnik, hogy valamilyen okból azok a garantált díjalapok is ebbe a kategóriába esnek, ahol overlay keletkezett (pedig ilyenkor inkább csökken a játékos számára kockázat).
Mivel a PokerStars versenyein alapvetően ritka jelenség, hogy a mezőny nem fizeti be a garantált díjalap összegét, a szürkezóna eltűntetésével szinte az összes a PokerStars MTT újra elérhető lesz a cseh játékosok számára."
Köszönöm az információt
A héten megszüntették a rendes 4,5$ 180 mant, helyette 4,5$ on-demand formátumút vezettek be, 36 főnél indul max 180 főig, úgy tűnik jól tették mert csúcsidőben 30 fut.
Ugyanazt írja sajnáljuk de nem kínálunk valodi pénzes pokert a térségben.
Szia én is játszom és nem keveset igazad van mert az egyik legnagyobb terem sajnos van jó és van rossz tapasztalatom is .bár mostanában elég jól megy azért az oroszok és ukránok közt bent maradni nem könnyű de azért eljutok az elsők közé és ez már számomra siker majd még írok ha több idöm lessz
A profik közül lenne aki segítene hogy kivel kell beszélni,leszerződni-visszaosztani a PokerStarsnál hogy nekem is adja mint nektek. Tudjuk hogy az egész világon így megy ez politikába sportba minden hol... Nyilván nem fog megszólalni a korrupt játékosok szövetsége hogy gyere inas beveszünk. Ez olyan lehet mint a fekete lovagok rendje. Nem beszélünk róla de létezik. Olyan ez mint Jézus :)
Azért ha valaki segít privátba azt megköszönöm nekem 10 millió kell ha intéz 15 öt nyilván a maradékot megkapja. Ha én nem is utalom majd intézi Lőrinc vagy Viki :)
előre is tyédank
Keresd Bicskei Alen-t!
Keresd Bicskei Alen-t!