Múltkor bejutottam egy 2.20as szatelitről a sunday twohundred grandra,láttam hogy ilyenkor egyből regisztrálnak a vasárnaprira,mivel nem volt jó időpont,kiregeltem,erre kaptam 11 tournament dollart,ezt el lehet játszani mondjuk egy többlépcsős ept szatelitnél is?mondjuki bejutok a 800dolcsisba,de én kikiregelek,akkor kapok 800 tournament dollart?
Múltkor bejutottam egy 2.20as szatelitről a sunday twohundred grandra,láttam hogy ilyenkor egyből regisztrálnak a vasárnaprira,mivel nem volt jó időpont,kiregeltem,erre kaptam 11 tournament dollart,ezt el lehet játszani mondjuk egy többlépcsős ept szatelitnél is?mondjuki bejutok a 800dolcsisba,de én kikiregelek,akkor kapok 800 tournament dollart?
be lehet valahoygan állítani, hoyg ha beülök egy sng-re és elindul ne ugorjon fel a lobbija?
beállítások/többasztalos beállítások/sng lobby aut. megnyitása
ez ne legyen kijelölve értelemszerűen
beállítások/többasztalos beállítások/sng lobby aut. megnyitása
ez ne legyen kijelölve értelemszerűen
újabb kérdés: az alap ablakméretet át lehet valahol állítani? úgy látom mindig 800x600ba nyitja az újakat
a nézetnél van olyan hogy egyedi elrendezés és ott eltudod menteni a méretet és azt hogy hogy legyenek az asztalok a képernyődön, állísd be a 4-6-8-10-12 amennyi asztalod van és aztán mentsd el és megjegyzi
Hol lehet HH-t elmenti a starson?
Hol lehet HH-t elmenti a starson?
újabb kérdés: hogy kell kikapcsolni, hogy az sng-kről ne kapjak ímélt?