Fisreg
Válasz Thomasson kommentjére
2020. febr. 3. 13:43

Stars-on Cashier-be csak én nem tudok belépni? Ti betudtok? :confused:

Baliyy
Válasz Fisreg kommentjére
2020. febr. 3. 13:48

Stars-on Cashier-be csak én nem tudok belépni? Ti betudtok? :confused:

Én se tudok! :S

Monopoly Live
2020. febr. 3. 13:53

Sok minden nem működik még challenge ablak, sport fogadás...

deadmonkey
Válasz Monopoly Live kommentjére
2020. febr. 3. 19:07

letöltés

sziasztok!
tudna valaki segiteni hogy honnan tudnám PS t letölteni.
elöre is köszi!

Jymaster111
Válasz deadmonkey kommentjére
2020. febr. 3. 19:53

sziasztok!
tudna valaki segiteni hogy honnan tudnám PS t letölteni.
elöre is köszi!

Hello. Ebben a topicban olvass vissza pár oldalt. Pár alkalommal be lett rakva. de ha az nem menne, akkor próbáld meg ezt :

https://gofile.io/?c=E1qcOq&fbclid=IwAR2YVCGudTsFf15TYobOkUWuCWH-QDvD3niTO-QcsiMOrQ6l4ZNAMXF67M0

deadmonkey
Válasz Jymaster111 kommentjére
2020. febr. 4. 7:45

Próbálkoztam a korábbi lehetöségekkel,de mindig 404 Not Found oldal köszönt vissza. de innen sikerült letölteni.mégegyszer nagyon KÖszÖnÖm!!

Atthesz
2020. febr. 16. 16:22

Pokerstars szerintem manipulálja a játékot , A történet a következő. Beneveztem egy versenyre 2k kézbe floppon 8,8,k, majd egy pillanatra kiléptetett ês már nem is voltam játékban. Érdekes hogy ez már máskor is előfordult de csak akkor ha partiban van egy olyan játékos kinek meglepően sok zsetonja van.

ivanesz
Válasz Atthesz kommentjére
2020. febr. 16. 20:15

Pokerstars szerintem manipulálja a játékot , A történet a következő. Beneveztem egy versenyre 2k kézbe floppon 8,8,k, majd egy pillanatra kiléptetett ês már nem is voltam játékban. Érdekes hogy ez már máskor is előfordult de csak akkor ha partiban van egy olyan játékos kinek meglepően sok zsetonja van.

Szerinted mért tenne ilyet szándékosan?

szroli
2020. febr. 17. 6:21

Atthesz.
Ez csak a te balszerencséd.
Talán nálad van valami hiba.
Nálam ilyen még soha nem fordult elő.
De mások sem írtak ilyet.

AdrianGoldstein
Válasz szroli kommentjére
2020. febr. 18. 23:41

restart

Sziasztok,

Pár év után gondoltam, újra próbálok kicsit szórakozni a PS-en.

A klienst nem tudtam letölteni, de volt még egy relatív friss install file-om, szépen fel is települt a PS, azonban amikor elindul a kliens, csak megy a zöld csík szépen jobbra-balra hogy ő most konnektál és nem történik semmi - a részleteket nézve látszik, hogy mindegyik server-t látja, de nem csatlakozik, nem adja fel a lehetőségét a bejelentkezésnek.

Visszaolvastam itt pár hónapot, láttam a kliens letöltés gondokat, de ezt a problémát nem láttam.

Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? Vagy túl régi volt az install file és így a feltelepített kliens is és meg se próbál updatelni?

Esetleg a digi korlátozza a dolgot valahogy?

Köszi,
AG

Élő ügyfélszolgálat