Stars-on Cashier-be csak én nem tudok belépni? Ti betudtok? :confused:
Stars-on Cashier-be csak én nem tudok belépni? Ti betudtok? :confused:
Sok minden nem működik még challenge ablak, sport fogadás...
letöltés
sziasztok!
tudna valaki segiteni hogy honnan tudnám PS t letölteni.
elöre is köszi!
sziasztok!
tudna valaki segiteni hogy honnan tudnám PS t letölteni.
elöre is köszi!
Próbálkoztam a korábbi lehetöségekkel,de mindig 404 Not Found oldal köszönt vissza. de innen sikerült letölteni.mégegyszer nagyon KÖszÖnÖm!!
Pokerstars szerintem manipulálja a játékot , A történet a következő. Beneveztem egy versenyre 2k kézbe floppon 8,8,k, majd egy pillanatra kiléptetett ês már nem is voltam játékban. Érdekes hogy ez már máskor is előfordult de csak akkor ha partiban van egy olyan játékos kinek meglepően sok zsetonja van.
Pokerstars szerintem manipulálja a játékot , A történet a következő. Beneveztem egy versenyre 2k kézbe floppon 8,8,k, majd egy pillanatra kiléptetett ês már nem is voltam játékban. Érdekes hogy ez már máskor is előfordult de csak akkor ha partiban van egy olyan játékos kinek meglepően sok zsetonja van.
Atthesz.
Ez csak a te balszerencséd.
Talán nálad van valami hiba.
Nálam ilyen még soha nem fordult elő.
De mások sem írtak ilyet.
restart
Sziasztok,
Pár év után gondoltam, újra próbálok kicsit szórakozni a PS-en.
A klienst nem tudtam letölteni, de volt még egy relatív friss install file-om, szépen fel is települt a PS, azonban amikor elindul a kliens, csak megy a zöld csík szépen jobbra-balra hogy ő most konnektál és nem történik semmi - a részleteket nézve látszik, hogy mindegyik server-t látja, de nem csatlakozik, nem adja fel a lehetőségét a bejelentkezésnek.
Visszaolvastam itt pár hónapot, láttam a kliens letöltés gondokat, de ezt a problémát nem láttam.
Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? Vagy túl régi volt az install file és így a feltelepített kliens is és meg se próbál updatelni?
Esetleg a digi korlátozza a dolgot valahogy?
Köszi,
AG