Sziasztok! Több év kihagyás után térnék vissza egy kis hobby grindelésre. Olyan kérdésem van, hogy ha jól emlékszem akkor régen lehetett a starson böngészőn keresztül játszani, nem feltétlen kellett letölteni a klienst. Ez most is működik?
Sziasztok! Több év kihagyás után térnék vissza egy kis hobby grindelésre. Olyan kérdésem van, hogy ha jól emlékszem akkor régen lehetett a starson böngészőn keresztül játszani, nem feltétlen kellett letölteni a klienst. Ez most is működik?
Sziasztok! Pokerstarsrol szeretnék kiutalni a Revolutos accountomra banki átutalással (IBAN). Van valakinek ebben tapasztalata?
Üdv
Szia !
Vedd ki skrillre és virtuális skrill kártyával (ingyenes) tedd fel revolutra (ingyenesen)
Ha a skrilled ugyanolyan pénznemű mint a PS akkor nincs konverzió. De csak virtuális skril kártyával jó.
Sajnos pont ez a gond, hogy a skrillem HUF alapú, így duplán bukok. Ezért keresnék valami olyat amivel ez nem történik meg. Van esetleg más tipped?
Be leht zárni skrillt és újatnyitni. Más pénznemben. Levelezni se kell hozá. Honlapjukról meglehet
Mtt-s vagyok, tolnék 1 hónap spint.
PT4-et használok, azt nem tudom biztosan, hogy amikor majd visszatérek a spines handek nem kavarnak be az mtt handek közé, külön kezeli a PT4 vagy be kell állítani valamit?
Be leht zárni skrillt és újatnyitni. Más pénznemben. Levelezni se kell hozá. Honlapjukról meglehet
És akkor milyen alapú skrillt javasolnátok? Usd vagy eur? Mert ha jól tudom a virtual cardjuk meg a physical is EUR alapú. Lehetséges PSről EURban cash outolni?
igen.