ivanesz
Válasz cumizares kommentjére
2020. okt. 25. 11:32

Sziasztok! Több év kihagyás után térnék vissza egy kis hobby grindelésre. Olyan kérdésem van, hogy ha jól emlékszem akkor régen lehetett a starson böngészőn keresztül játszani, nem feltétlen kellett letölteni a klienst. Ez most is működik?

Az a partypoker volt.A strson nem tudok ilyesmiről.

helymimi
Válasz cumizares kommentjére
2020. okt. 26. 16:51

Sziasztok! Több év kihagyás után térnék vissza egy kis hobby grindelésre. Olyan kérdésem van, hogy ha jól emlékszem akkor régen lehetett a starson böngészőn keresztül játszani, nem feltétlen kellett letölteni a klienst. Ez most is működik?

A fulltilt.eu oldalon tudsz belépni a stars azonosítóval és tudsz játszani böngészőben.

Lyukszormok
Válasz Thomasson kommentjére
2020. okt. 27. 13:58

Sziasztok! Pokerstarsrol szeretnék kiutalni a Revolutos accountomra banki átutalással (IBAN). Van valakinek ebben tapasztalata?
Üdv

Aptok
2020. okt. 27. 19:03

Szia !
Vedd ki skrillre és virtuális skrill kártyával (ingyenes) tedd fel revolutra (ingyenesen)
Ha a skrilled ugyanolyan pénznemű mint a PS akkor nincs konverzió. De csak virtuális skril kártyával jó.

Lyukszormok
Válasz Aptok kommentjére
2020. okt. 27. 21:45

Sajnos pont ez a gond, hogy a skrillem HUF alapú, így duplán bukok. Ezért keresnék valami olyat amivel ez nem történik meg. Van esetleg más tipped?

Aptok
2020. okt. 28. 8:20

Be leht zárni skrillt és újatnyitni. Más pénznemben. Levelezni se kell hozá. Honlapjukról meglehet

torzon
Válasz Aptok kommentjére
2020. okt. 28. 9:52

Mtt-s vagyok, tolnék 1 hónap spint.

PT4-et használok, azt nem tudom biztosan, hogy amikor majd visszatérek a spines handek nem kavarnak be az mtt handek közé, külön kezeli a PT4 vagy be kell állítani valamit?

kacsa1st
Válasz Aptok kommentjére
2020. okt. 28. 12:34

Be leht zárni skrillt és újatnyitni. Más pénznemben. Levelezni se kell hozá. Honlapjukról meglehet

+1
Bár 1-2 email ill support ticket üzenet váltásra én számítanék.
Nekem a mobil számot nem akarta ugyanis elfogadni mikor újat nyitottam/regeltem mondván hogy azt másik account használja. Írtam nekik h wtf nem gondolják tán hogy új sim-et/telót veszek h új számlám legyen :)

Elég gyorsan reagáltak (talán 1 nap) és minden akadéloskodás nélkül megoldották a szitut. A verifikáció is gyorsan ment okos telóról. Meglepett az új módi de flottul működött ;)

Lyukszormok
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. okt. 28. 13:45

És akkor milyen alapú skrillt javasolnátok? Usd vagy eur? Mert ha jól tudom a virtual cardjuk meg a physical is EUR alapú. Lehetséges PSről EURban cash outolni?

szroli
2020. okt. 28. 17:04

igen.

Élő ügyfélszolgálat