Aptok
Válasz Thomasson kommentjére
2020. okt. 28. 18:43

Ha $ alapú lesz a skrillszámlád és csinálsz egy virtuális kártyát akkor az én tapasztalatom hogy bár kiirja a revolut hogy dupla konverzió esélye áll fent a valóságban nem történik meg. De csak virtuális skrill kártyával működik. Próbáld ki kis pénzel. (Ha mégis konvertál nem buksz sokat)Új skrill nyitás ingyenes virtuális kártya ingyenes. De ha becsukod a skrill számlád másik e mail címel tudsz csak ujat regelni. És másik telefonszámmal.

Lyukszormok
Válasz Aptok kommentjére
2020. okt. 28. 22:35

Koszonom szepen!

Lyukszormok
2020. okt. 29. 1:44

Ha esetleg valakit erdekel pokerstars $, revolutert cserebe, akkor az kerem jelezze! (1.5%ert cserebe --> pl 101.5$ adok psen 100ert revoluton, ez csak egy pelda.)

Udv

Lyukszormok
2020. okt. 29. 15:44

Csak nekem nem tölt be a deposit/withdraw fül a cashierban? Minden mas teljesen jó pl player transfer stb, de ezt a kettőt még böngészőből sem tudom megnyitni.

feri78
2020. okt. 29. 15:53

Nekem sem jön be.

valekszilard
2020. okt. 30. 21:19

Tudja valaki, hogy az új mobil aplikációban hol lehet játékosra keresni?

Flocati
2020. nov. 3. 21:21

Sziasztok! Azt esetleg tudja valaki, hogy ezt a szar Aurora graphicot hol lehet kikapcsolni Macen? Ha 6 asztalnál többen játszok olyan hangot ad a gépem, mint egy nehézbombázó, nagyon idegesítő

Flocati
Válasz Flocati kommentjére
2020. nov. 3. 22:01

Sziasztok! Azt esetleg tudja valaki, hogy ezt a szar Aurora graphicot hol lehet kikapcsolni Macen? Ha 6 asztalnál többen játszok olyan hangot ad a gépem, mint egy nehézbombázó, nagyon idegesítő

Megtaláltam, törölni kell a cashes fileokat.

Kamedapro
Válasz helymimi kommentjére
2020. nov. 3. 22:36

Aurora kikapcsolás.
Minden indításnál létrehozta a Stars az ImgCache mappát ezért én meghagytam és csak a tartalmát töröltem, majd ImgCache mappa tulajdonságok, Biztonság, Szerkesztés és minden egyes felhasználónál az írás engedélyét megtagadásra állítottam. Tegnap óta rendesen működik és nem kell minden indulásnál törölgetni.
C:\Users*USERNAME*\AppData\Local\PokerStars\ImgCache

Szia!

Akkor mit tudok tenni, hogyha nem találom ezt a mappát? Se az ImgCache-t, se az AppData mappát. Nekem csak Local>PokerStars>Audit van

Kamedapro
Válasz Kamedapro kommentjére
2020. nov. 4. 1:24

Megtaláltam a mappát, azonban most olvastam olyan kommenteket Reddit-en, hogy volt akinek emiatt bannolták az accountját, ugyanis "megbabrálta" a szoftvert. Erről mit tudtok? Mennyire kell ettől tartani?

Élő ügyfélszolgálat