Hogy miről nem marad le az ember, ha egy kicsit nem figyel! A humor nagyágyúi érkeztek el tegnap este ide... Tudtok segíteni, hogy mit kell szednem/csinálnom hozzá, hogy én is hasonlóan vicces lehessek?
Aki ezeket az új 55 T3o stratégiákat próbálja, írhatna nicknevet, csak observe módban meg akarom nézni a csodát!
Nem megy az oldal másnak sem?
Nem megy az oldal másnak sem?
Mostanában sokkal többször frissitenek,mint régen.
Mostanában sokkal többször frissitenek,mint régen.
karbantartjak az RNG-t is, afelol incs ketseg
karbantartjak az RNG-t is, afelol incs ketseg
QQ vs TT, preflp allin 100bb-ert, turnre erkezik a T persze
66-al megadok 3bb-t, jon is az A T 6 flop, bekerul minden penz, ott van a TT nala
8d7d-vel rabolok buttonrol, 1 megadas, flop 6d, 9c, 2h, csekk en nyitok megadja turn Qd, o csekk megint nyitok egyre jobb draw van nalam, o nyom egy minraiset megadom
river 9d
backdoor flusht kaptam o nyit fel potot ratolom az egeszet mondom nem baszhat igy ki velem az RNG hogy magasabb flushbe futtat bele
es nem is tette ezt, QQ volt nala
mennyi volt az eselye floppon hogy jon neki 2 outbol egy turnre amivel setre erosodik majd riveren beesik abbol a 2 outbol 1 amivel nekem flush neki full lesz?
Starson hany ilyen van te jo eg...
AA preflop all in AKs ellen, flopra mar ott a floss neki
77re egyszinu 72T flop, persze flopra floss volt neki
A5s-re flopra flosst kapok, van igazsag, 4Q8 floppon, fel stack ellen sikerul is betenni QK van nala,turn 4, river 4
AK-t szepen vegignyomom value-ert A5972 boardon riveren mar minimalisat visszaemel, A2o-val jott vegig, hosszutavon nem esik le majd neki a 3 out, csak addig tudjak sokat depozni
undorito mi megy itt NL2-n
Élőben is ez van Petikém. Ott is az RNG a ludas?
Neki az a baja hogy, abban a 20%-ban mikor veszít, azt hiszi hogy elől van , meg hogy úgy tűnik hogy mindig minden jön ellene és a 20%-ban vesztő kéz, valahogy mindig inkább 80%-ban van nála. Nl2 így fáj, kívánom hogy ne juss fel nl50-re mert ott agyvérzésben fogsz meghalni ugyenezekkel a szitukkal, és ha ennyire fáj 2$ beülőt elbukni, akkor inkább bele se gondolj hogy 50$ beülőt mennyire fog. Bár oda el kell jutni. Engem is tiltre basz ez a sok szarság, kiírom magamból a hülyeséget azt pár napig pihenek, olvasok, videózok, tanulok, aztán újból nekiállok támogatni a starsot, meg a any2 nuts holdereket... Majd szólj ha nl10 vagy efelett tolod, szívesen játszom ellened :D