zo6Hwf
Válasz Thomasson kommentjére
2021. jan. 14. 11:50

Na végre! :D

freeSolo74
2021. jan. 14. 12:20

Neki az a baja hogy, abban a 20%-ban mikor veszít, azt hiszi hogy elől van

Persze. Honnan tudná, hogy valszeg épp a 20% bukóba futott bele valamelyik utcán és fold, mégha fogcsikorgatva is, ha úgy nyomkodja az allin gombot, mint Charlie Sheen az endorfin adagolót az elvonón fekve?!

kacsa1st
Válasz peti29 kommentjére
2021. jan. 14. 12:27

karbantartjak az RNG-t is, afelol incs ketseg...
...undorito mi megy itt NL2-n

még mindig hasonló mint az alábbi videoban??

[video=youtube;6mfpb3BPQWs]https://www.youtube.com/watch?v=6mfpb3BPQWs[/video]

Image

zo6Hwf
2021. jan. 14. 12:52

De miért dudál folyton a videóban?

peraspera
Válasz freeSolo74 kommentjére
2021. jan. 14. 14:31

Válaszolni vagy beszélni róla nem szokott, csak idezokogja a napi bukóit. Gondolom így könyebb, vagy nemtom.

Ahogy nézem, ez valami olyan stratégia lehet, hogy valamire való handdel mihamarabb allin kell menni, függetlenül stacktől, boardtól, eq-tól, tellektől, mindentől. Ezzel a lehető legtöbbel kifizetni a villain eq-ját minden egyes alkalommal és bukni a beülőt pl. a 80/20-ak teljes 20%-ban. Egyben mindenkinek jelezve, hogy valamire való kezünk van, és azonnali körfolddal minimalizálni a nyereséget a maradék 80%-ban.

Sokat bukni, keveset nyerni. Mi baj lehet? :)

S te, a pokeres terminusok nagymestere, vered-e mar az nl2-t?
Elofizettel mar vmire, vagy inkabb a sajat kis modelljeiddel akarod explozni a gto preflop range-eket?

Nem szokasom belekotni masokba, de te olyan boszen alazod szegeny petiket, mintha...

freeSolo74
Válasz peraspera kommentjére
2021. jan. 14. 14:52

:) Jaj, hát igazán hízelgő, hogy van aki így számontartja kis pokeres sorsom alakulását. A titulust köszönettel hárítanám, pláne hogy érteni se nagyon értem, mit takarhat.
Kérdésedre, nem én, még mindíg a legaljával bírkózom. Jelen állás szerint az első 10k ordas bukó bénázás után az utóbbi 20k nagyjából breakeven. A javuláson sokat segítenek az itteni viták, pl. a Peti29 féle katasztrofális játékról, a könyvek, kb. 20Gb videoanyag átrágása, és jaja, kicsi perverzióm, a háttérmatek hobbista programozása mellett.
A maradék időben játszom, élek és melózok, szóval köszi, elvagyok.
Hát Te?

csiga19794
2021. jan. 14. 19:10

Melyik katasztrófális megjátszáról beszélsz? Melyik hand-re gondolsz? Miért nem dobtál neki némi jó tanácsot?

freeSolo74
Válasz csiga19794 kommentjére
2021. jan. 14. 19:38

Melyik katasztrófális megjátszáról beszélsz? Melyik hand-re gondolsz? Miért nem dobtál neki némi jó tanácsot?

Nem beszéltem megjátszásról meg handről. (Megy a rádió, vagy tévézel közben és bezavar? :) )

A játékáról beszéltem. Katasztrofálisnak meg a hozzáállása miatt tartom. Ha bukik, a hibát nem magában, a tudása hiányában, a türelmetlenségében, a figyelmetlenségében vagy a varianciában keresi, hanem a gonosz terem gonosz RNG manójában. Csak idepötyögi a napi buktáit, mint valami panaszládába. Nem változtat, nem reagál kritikákra, csak nyomja ugyanazt-ugyanúgy és monologizál a gonosz körülményekről.

Ezt én katasztrofális játéknak tartom. Bénán és rengeteg hibával játszom én magam is, de ha bukok, nem gondolnám hogy az bármi másért lenne, mint a hibáim meg a bénázásom hatványa a variancián.

Ha kikapcsoltad a tévét, kipróbálhatod milyen, ha arra reagálsz amit írtam. :p

Enemeth
2021. jan. 20. 13:18

Miért nem elérhető a sportfogadás az oldalon tudja valaki? Hamarosan visszatérünk ennyit írnak mikor rámegyek.

Randall14
Válasz ivanesz kommentjére
2021. jan. 20. 13:51

Akkor ennyi volt?

https://www.youtube.com/watch?v=23D-hsOCQR4&ab_channel=Randall, ezzel próbáld meg nekem működik

Élő ügyfélszolgálat